Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa ženama je bar urođeno imati zatvorene karte, ugledaj se na kumu, kad se najmanje nadaš ona bi grupnjakE moj Werdume... Zajebano kad igras otvorenih karataNikada necu naucit...
Znas da cu se vjv zapalit za onog koji ce me ostavit pred oltaromako se maloženja ne predomisli imaš sve
a doći će drugi ako je suđeno...Znas da cu se vjv zapalit za onog koji ce me ostavit pred oltarom
a doći će drugi ako je suđeno...
di si ovo iskopala
Kao zena starija cu bitdi si ovo iskopala
do maloprije si se udavala....daj bar da odradimo ovaj svadbeni grupnjak pa onda ostari kako hoćešNemoj samo drugi da dode jbt
Odlucih ostarit sama.. Sta fali patki?
Jbg nemam mladozenju... Pa realno sta fali ostarit ko patka...do maloprije si se udavala....daj bar da odradimo ovaj svadbeni grupnjak pa onda ostari kako hoćeš
ništa, ima to i svojih prednosti, evo možeš cijelu stranicu ispisivati na forumuJbg nemam mladozenju... Pa realno sta fali ostarit ko patka...
To radim i sadništa, ima to i svojih prednosti, evo možeš cijelu stranicu ispisivati na forumu
eto...bar imaš šta pitiJbg nije mi se pilo veceras dok me nisi ubio u pojam sa svadbom i propalim ljubavima...
baš čtam postove, ja sam samo rekao da ćeš biti aktivistica ako se ne udaš prije, ostalo se samo nametnulo....Jbg nije mi se pilo veceras dok me nisi ubio u pojam sa svadbom i propalim ljubavima...
Propast dosla sama od sebebaš čtam postove, ja sam samo rekao da ćeš biti aktivistica ako se ne udaš prije, ostalo se samo nametnulo....
upravo to, to je život umjetnikaPropast dosla sama od sebe
Pa zabavno je to...
Nemas nikoga da te drka pod stare dane...
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|