Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odi svakako s njima prvo na kavu da se dogovorite oko svega, nemoj da je prvi dolazak actual event.Molim pomoc, trazim striptizetu za srpanj, izabrao bi jednu od ove dvije, molim neki info, ukoliko ga imate
https://ljubavni-oglasnik.net/oglasi/detalji/striptizeta-/oglas.php?id=185624&cid=41
https://ljubavni-oglasnik.net/oglas...ke-i-privat-partye/oglas.php?id=184525&cid=41
Da nije Ivana?Nez, bio sam na jednoj momačkoj di je bila jedna dotična kaj se reklamira u oglasniku, al to su stare slike i bila je dosta neprofesionalna pored toga kaj ima jedno 15 kg viška.
Možeš javiti kako je bilo i meni bi trebala za momačku, hvalaPozdrav, po preporuci ovdje, otišao sam s ovom na kavu unaprijed
Zabava za momačke i privat. partye - Masaže i striptiz - Ljubavni oglasnik
Pole dance i lapdance za privatne zabave, momačke i sl. Crnka, 34god, 169cm, 55kg. Mogućnost dogovora i personalizacljubavni-oglasnik.net
Fit izgled, i sve ostalo droljasto do boli.
Momačka je za manje od mjesec dana, pa javim kako je odradila posao
Može, nama je momačka za mjesec dana, nadam se da vam to nije kasnoMožeš javiti kako je bilo i meni bi trebala za momačku, hvala
Jel ima nesto i za poslije plesa ili samo ples?Ljubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
Anita striptizeta je provjereno odlična cura, bila je na mojoj zabavi pa sam proslijedio broj frendu za momacku, lako se dogovorite, preformans napravi topcinu, Šta je najbolje izgleda kao i na slikama, ma i bolje. Svakako ću ju preporučiti svima i uvijek, korektna i velim odličan nastup ima, pleše na svoje pjesme i zabranjeno je slikanje.
Mi nismo trebali ništa više, pa nismo ni pitali.Jel ima nesto i za poslije plesa ili samo ples?
Da Tri cure. Stare, debele. Ne zna se koja je gora. Boca šampanjca 2400kn. Nema šefa.
Tri cure. Stare. Ne zna se koja je gora. Jedna ima preko 100kila. Boca šampanjca preko 2iljade kuna. Nema sexa, i da ima nebu ni džabe. Katastrofa.Da li je neko bio u moulin rouge u zagrebu?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|