ZAGREB - Recenzije masaža

Točno, još nije bilo EGE-a, bile su domaće curke s kojima si mogao sve dogovoriti i podružiti se kako god ti je odgovaralo...ne tako davno bila mi je top Viki, al je otišla za Njemačku ili Švicarsku. Za 500 kn, znao sam ostati po sat i pol uz tri svršavanja...pa mala crna Tina iz Palmoticeve, krenulo je s masažama, a nakon dva tri puta smo bili ko stari frendovi, ko da mi je ljubavnica...Nina iz rudeša, prevoditeljica...opasna, živa vatra...
To su bila vremena
Dao bi sve da mogu doći do NINE RUDES brutala od tijela a o usluzi da ne govorim

Dao bi sve da mogu doći do NINE RUDES brutala od tijela a o usluzi da ne govorim
Nina prek puta Vienne je bila zakon, slažem se...bilo ih je još. Tko zna gdje je sad...
A Leona iz Ozaljske, pa je prešla u Nehajsku...ta te s vrata skinula i počela pušiti, bila je mokra čim si ušao...
Salon Josipa na Kajzerici...pa dobra stara Palma, u Petrovoj, uvijek zgodne cure koje tek ulaze u biznis.
Michelle kod Šubiceve...jbt, sline mi cure kad se sjetim...Leonarda u Središću, malkice smotana, al pička i pol...tijelo za bogove.
Ema, Novi Zg....Great Bonnie, pa sestre iz Vrapča koje si mogao u duetu...kad se sjetim, bude mi žao tih vremena

Je li itko bio?

Nina prek puta Vienne je bila zakon, slažem se...bilo ih je još. Tko zna gdje je sad...
A Leona iz Ozaljske, pa je prešla u Nehajsku...ta te s vrata skinula i počela pušiti, bila je mokra čim si ušao...
Salon Josipa na Kajzerici...pa dobra stara Palma, u Petrovoj, uvijek zgodne cure koje tek ulaze u biznis.
Michelle kod Šubiceve...jbt, sline mi cure kad se sjetim...Leonarda u Središću, malkice smotana, al pička i pol...tijelo za bogove.
Ema, Novi Zg....Great Bonnie, pa sestre iz Vrapča koje si mogao u duetu...kad se sjetim, bude mi žao tih vremena
Jel se netko sječa crnokose Leone iz Prečkog...prije 7-8 godina..možda i više...Ona mi je bila najbolja ikad....prekrasno tijelo i lice....prekrasna koža butina i guze, mogao bi ju lizati i ljubiti satima...Mislim da je imala lagani naglasak kao Ukrajinka ili tako nešto....ali usluga i izgled, prekrasno...za tada neku normalnu cijenu...oko 400 kunića....Šteta što je više nema u ponudi..

Jel se netko sječa crnokose Leone iz Prečkog...prije 7-8 godina..možda i više...Ona mi je bila najbolja ikad....prekrasno tijelo i lice....prekrasna koža butina i guze, mogao bi ju lizati i ljubiti satima...Mislim da je imala lagani naglasak kao Ukrajinka ili tako nešto....ali usluga i izgled, prekrasno...za tada neku normalnu cijenu...oko 400 kunića....Šteta što je više nema u ponudi..
Poljakinja, sjećam se dobro,komad baš 🔥

Naravno, bila je Čehinja! :) Bila je odlična...dala se lizati i svršavala...pa bi tek onda krenula akcija

Leona Malešnica… prije kojih 5g. Isto dobro iskustvo.
I bila je davno prije jedna plava u novoj galeriji..ruka tetovirana, napucana…
Zatim Borovje plava cura isto umjetne grudi. Dosta se o njoj pisalo.

Ema novi Zg crna s ogromnim sisama i guzicom ?? Kao Angela White samo jos malo bujnija ? Ako na tu misliš jebome pas dao bi joj bjanko ček da cifru napiše da ju još samo jednom mogu jebat. Nešto najbolje ikad, bio valjda 10x kod nje, guzio ju ispred ogledala. Jaoooooooooo kad se samo sjetim

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh