ZAGREB - Recenzije masaža

Točno, još nije bilo EGE-a, bile su domaće curke s kojima si mogao sve dogovoriti i podružiti se kako god ti je odgovaralo...ne tako davno bila mi je top Viki, al je otišla za Njemačku ili Švicarsku. Za 500 kn, znao sam ostati po sat i pol uz tri svršavanja...pa mala crna Tina iz Palmoticeve, krenulo je s masažama, a nakon dva tri puta smo bili ko stari frendovi, ko da mi je ljubavnica...Nina iz rudeša, prevoditeljica...opasna, živa vatra...
To su bila vremena
Dao bi sve da mogu doći do NINE RUDES brutala od tijela a o usluzi da ne govorim

Dao bi sve da mogu doći do NINE RUDES brutala od tijela a o usluzi da ne govorim
Nina prek puta Vienne je bila zakon, slažem se...bilo ih je još. Tko zna gdje je sad...
A Leona iz Ozaljske, pa je prešla u Nehajsku...ta te s vrata skinula i počela pušiti, bila je mokra čim si ušao...
Salon Josipa na Kajzerici...pa dobra stara Palma, u Petrovoj, uvijek zgodne cure koje tek ulaze u biznis.
Michelle kod Šubiceve...jbt, sline mi cure kad se sjetim...Leonarda u Središću, malkice smotana, al pička i pol...tijelo za bogove.
Ema, Novi Zg....Great Bonnie, pa sestre iz Vrapča koje si mogao u duetu...kad se sjetim, bude mi žao tih vremena

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh