ZAGREB - Recenzije masaža

Imao sam sreću kad onih dana imate potrebu a ništa nije dostupno. I onda slučajno "hajde da vidim što ova nova nudi, ako je to b2b ima je, taman". I dogovorimo se, kod nje, blizina aerodroma. Uredna cura, kao sa slika, jača, simpatična, ljepuškasta. Kroz razgovor odustanem od pomisli na masažu i krenemo na sex. Dobar sex, samo zbog cajtnota jer sam fulao adresu, pa sam kasnio, bilo je na brzaka, ukupno ni sat vremena.
Uglavnom planiram ponoviti.

Imao sam sreću kad onih dana imate potrebu a ništa nije dostupno. I onda slučajno "hajde da vidim što ova nova nudi, ako je to b2b ima je, taman". I dogovorimo se, kod nje, blizina aerodroma. Uredna cura, kao sa slika, jača, simpatična, ljepuškasta. Kroz razgovor odustanem od pomisli na masažu i krenemo na sex. Dobar sex, samo zbog cajtnota jer sam fulao adresu, pa sam kasnio, bilo je na brzaka, ukupno ni sat vremena.
To nebi jebao ni da ona meni plati, pa ljudi dajte malo dostojanstva, skupo placate debela krave, zato i dizu kurve cijene u nebesa a ne vrijede ni 50eu

Meni je napisala da nema prostor i radi samo dolaske . Cijena 90 EUR 30 min ???

I sad nakon ove s Remetinca mogu definitivno reći kako je kod Anje usluga, ambijent, ozračje i ona sama TOP TOPOVA usluga u ZG.
I definitivno će Anja odjebati samo one koji je isprovociraju svojim ponašanjem kao što je bilo u mom slučaj kad sam bacio na krevet kondom i 200 eura. Zamolila me da izađem van. I onda sam pokušao stvar spasiti pozitivnim komentarom ali uslijedio je BLOCK
zbog takvih stalkera kao ti mi pošteni izpaštamo već dvije preko ege mi traže slike kad sam reko da ne šaljem sliku zbog svoje naravno diskrecije (i naravno zene) i pitam ju za što će joj uopće moja slika kaze da ju par manijaka uznemirava i prati i mijenjaju brojeve i dolaze s drugih brojeva i da zbog svoje sigurnosti prima samo dok vidi sliku jebaca . Eto kolege do tog smo došli i zato kurve i rade samo sa stalnim ili provjerinima jer je sve više ovakvih stalkera kao Zdravko i bice to sve i gore nećemo moć ni otic kod kurvi dok ne damo oib

zbog takvih stalkera kao ti mi pošteni izpaštamo već dvije preko ege mi traže slike kad sam reko da ne šaljem sliku zbog svoje naravno diskrecije (i naravno zene) i pitam ju za što će joj uopće moja slika kaze da ju par manijaka uznemirava i prati i mijenjaju brojeve i dolaze s drugih brojeva i da zbog svoje sigurnosti prima samo dok vidi sliku jebaca . Eto kolege do tog smo došli i zato kurve i rade samo sa stalnim ili provjerinima jer je sve više ovakvih stalkera kao Zdravko i bice to sve i gore nećemo moć ni otic kod kurvi dok ne damo oib
onu Maju Tojagic prije par godina je ubio lik sa masaže i cijelu joj obitelj skup s djetetom u slavonskom brodu je prije par mjeseci lik izbo nožem kurvu sa ege sad su počele tražiti slike face i radit samo sa stalnim i ode tržište u kurac počet će tražit samo za masažu 200e kako je krenulo

Nemaš pojma i brkaš kruške i jabuke. I zapitaj se iz kojeg razloga cure od tebe traže sliku odnosno seflie.

Nemaš pojma i brkaš kruške i jabuke. I zapitaj se iz kojeg razloga cure od tebe traže sliku odnosno seflie.
ti se zapitaj zašto te žene blokiraju posle posjete ! zbog takvih ko ti će sve početi da traže selfie svih nas STALKERU ! i ovo par normalnih što je ostalo kurvi rade samo sa stalnima jer se boje takvih ko ti manijaka a mi normalni izpastamo

ti se zapitaj zašto te žene blokiraju posle posjete ! zbog takvih ko ti će sve početi da traže selfie svih nas STALKERU ! i ovo par normalnih što je ostalo kurvi rade samo sa stalnima jer se boje takvih ko ti manijaka a mi normalni izpastamo
Zanimljivo, kako to da mene niti jedna ne traži selfie, a možeš vidjeti po recenzijama da nije da ne idem rijetko kod cura i sa EGE i sa PO. Niti jedna nije tražila nikakvu sliku. Dakle vi koji pravite probleme i vi isti koji ste na lošem glasu i na njihovim crnim listama vama traže slike jer ste očito nešto sjebali.
I ne radi se o ŽENAMA nego se radilo o Anji, dakle o jednoj ŽENI.

A hočemo... U leibnitz, Kaposvar, Pecs., ovi vece platežne moči ic ce i do Budapest i Wien-a čak!...

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh