ZAGREB - Recenzije masaža

ti se zapitaj zašto te žene blokiraju posle posjete ! zbog takvih ko ti će sve početi da traže selfie svih nas STALKERU ! i ovo par normalnih što je ostalo kurvi rade samo sa stalnima jer se boje takvih ko ti manijaka a mi normalni izpastamo
Zanimljivo, kako to da mene niti jedna ne traži selfie, a možeš vidjeti po recenzijama da nije da ne idem rijetko kod cura i sa EGE i sa PO. Niti jedna nije tražila nikakvu sliku. Dakle vi koji pravite probleme i vi isti koji ste na lošem glasu i na njihovim crnim listama vama traže slike jer ste očito nešto sjebali.
I ne radi se o ŽENAMA nego se radilo o Anji, dakle o jednoj ŽENI.

zbog takvih stalkera kao ti mi pošteni izpaštamo već dvije preko ege mi traže slike kad sam reko da ne šaljem sliku zbog svoje naravno diskrecije (i naravno zene) i pitam ju za što će joj uopće moja slika kaze da ju par manijaka uznemirava i prati i mijenjaju brojeve i dolaze s drugih brojeva i da zbog svoje sigurnosti prima samo dok vidi sliku jebaca . Eto kolege do tog smo došli i zato kurve i rade samo sa stalnim ili provjerinima jer je sve više ovakvih stalkera kao Zdravko i bice to sve i gore nećemo moć ni otic kod kurvi dok ne damo oib
A hočemo... U leibnitz, Kaposvar, Pecs., ovi vece platežne moči ic ce i do Budapest i Wien-a čak!...

Imao sam sreću kad onih dana imate potrebu a ništa nije dostupno. I onda slučajno "hajde da vidim što ova nova nudi, ako je to b2b ima je, taman". I dogovorimo se, kod nje, blizina aerodroma. Uredna cura, kao sa slika, jača, simpatična, ljepuškasta. Kroz razgovor odustanem od pomisli na masažu i krenemo na sex. Dobar sex, samo zbog cajtnota jer sam fulao adresu, pa sam kasnio, bilo je na brzaka, ukupno ni sat vremena.
Uglavnom planiram ponoviti.
pozdrav, volim punije pa sam planiro... možeš ju dodatno opisat- kakav ke prostor,dogovor, cjena itd.... hvala!

Masira li gola ? Koliko traje masaza ? Da li ljubiti cice?
Mislim da znam koja je, rekao bi da masira u gacicama. Masaža ne vrijedi tih para i ne bi ponovio, jer katastrofa koliko nema osjecaja i bezveze tracka. Ok mlada je i zgodna, iako vec dobiva celulit lagano, mogla bi bit i bolja za svoje godine, al opet kakva je ponuda top je.
zaključno ne bi preporučio jer mi nije sjela njena masaža i HJ.

Zna mozda neko vise, Lucija mladja cura bila, tetovazu imala. Radila masazu b2b ali mislim da se moglo vise nesto dogovoriti nakon par dolazazaka. Nema je odavno kako sam upratio, zna mozda neko vise nesto. Moze i poruka privatno. Hvala

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh