Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Crvenokosa ( bar meni )Preporuka za madažu sa sretnim završetkom....best buy...
Zna masirati ili neko "trljanje"Crvenokosa ( bar meni )
i ja bi, al nakon sto Dea Siget vise ne prima nove, izvisili smoZna masirati ili neko "trljanje"
I ja bi na neku dobru masažu![]()
Ma, nije. To ti je Elena s Trešnjevke.https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/samo-body-to-body-oglas-4483932
Ovo mi se cini kao cura iz Travnog. Mijenja oglase i povremeno broj. Dosta zgodna ali tracka i dobra je samo za ispraznit jaja uz fino dupe i facu na sebi.
Bio sam ja dva ili tri puta. Radi jedna plava, zgodna ženska, dobro masira. Nema sexa, druga crnka slabo masira, isto zgodna, nema sexa, ali može BtB. Za btb je tražila 80 eura, a kod plave sam bio dok su još kune bile...Da li je itko kod bilo koje u onom salonu u žumberackoj lksm kako već je oglas dogovorio oral ili seks...ili baš sve samo trackaju
Nisu iste osobe.Pozdrav ekipa, samo pitanje jedno (sigurno je pisano ali ne mogu pronaci puno toga ima) da li su Lorena i Elena iste osobe, rade B2B bolji poznavaoci ce razumjeti. Ako nisu, koja je bolja po vama.. hvalaa
Isprazni imbox ne moze ti se poslati mail. Sigurno ti prepun imboxPozdrav, došao sam poslovno u zagreb samo danas.
Nalazim se u hotelu blizu autobusnog kolodvora, ima li kakva cura/dama/milf/baba bilo šta samo da izgleda dobro pa i bolje od toga i da se drži higijene..
Masaza-sex-sve me zanima.
Cijena mi nije bitna
Saljite u inboks ili ovdje
Hvala vam puno
vjr mu svi odjednom šaljemo pa se preopteretio sustav!Isprazni imbox ne moze ti se poslati mail. Sigurno ti prepun imbox![]()
Ima kristina 0997531193Ima li netko da zna da dobro masira i nakraju sretni zavrsetak
Jel ima oglas negdje?Ima kristina 0997531193
više ne javi joj se na whats appJel ima oglas negdje?
Jel ima oglas negdje?
|
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|