Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Molim te ne pitaj me ništa , samo idi tamo i uživaj ;Ekipa koja u zg trenutno najbolje odradi samo masazu? Kod dee nebi, bio sam vec par puta, masaza super al sad ni neku drugu
Bio. I meni je top.Molim te ne pitaj me ništa , samo idi tamo i uživaj ;
Kvalitetna masaža
Masaže u urednom i sredjenom prostoru. Laganija, jača sa kvalitetnim uljem. Kod ugodne i zgodne maserke. Klimatiziran…www.oglasnik.hr
Dali se isplati otic?Bio. I meni je top.
Čovjek ti gore napiše neka idete i uživate i ti opet pitaš isto.Dali se isplati otic?
Dali se isplati otic?
super mu je napisao i godine i izgled i cijenu i uslugu tak da se nema kaj mislitČovjek ti gore napiše neka idete i uživate i ti opet pitaš isto.
Evo i ja ti potvrđujem, da isplati se otići. Idi....
Taj samo pita,neće on nigdjeČovjek ti gore napiše neka idete i uživate i ti opet pitaš isto.
Evo i ja ti potvrđujem, da isplati se otići. Idi....
Pa imaš salone po zg kaj rade samo masažu,profesionaloEkipa koja u zg trenutno najbolje odradi samo masazu? Kod dee nebi, bio sam vec par puta, masaza super al sad ni neku drugu
To sigurno nisam na forumu trazio.Pa imaš salone po zg kaj rade samo masažu,profesionalo
Kaj bi nekaj nataknul ak ti se digne kurac tokom masaže,a da nije Deica
Jel ruskinjaNa kraju bio kod ove jucer. Na fotkama je ona, mada su malo starije slike, sad ima dosta tetovaza. Meni odlicna jer je tocno ono sto zelim, ima odlicne sise i vecu guzicu. Radi body to body na stolu, jedino to bi bilo bolje da je neka strunjaca il slicno. Body to body je onakav kakav treba biti, cijela je na tebi i klizi nauljena, nikud ne zuri i da se dirati. Ima cupavu pickicu. Meni mozda mrvicu losija od vise spomenute maserke iz Jukiceve, mozda bas zato jer ima strunjacu. Cijena 60 eura, lokacija Knezija.Neodoljiva crnka !
Djevojka sa slike zanosnih oblina pruža relax masaže u svom KLIMATIZIRANOM i čistom prostoru. Diskrecija zajamčena.…www.oglasnik.hr
NeJel ruskinja
Zgodna plavusa MiramarskaPa imaš salone po zg kaj rade samo masažu,profesionalo
Kaj bi nekaj nataknul ak ti se digne kurac tokom masaže,a da nije Deica
Ta je par godina na sceni a masirat nezna, nezna kurac dići,Na kraju bio kod ove jucer. Na fotkama je ona, mada su malo starije slike, sad ima dosta tetovaza. Meni odlicna jer je tocno ono sto zelim, ima odlicne sise i vecu guzicu. Radi body to body na stolu, jedino to bi bilo bolje da je neka strunjaca il slicno. Body to body je onakav kakav treba biti, cijela je na tebi i klizi nauljena, nikud ne zuri i da se dirati. Ima cupavu pickicu. Meni mozda mrvicu losija od vise spomenute maserke iz Jukiceve, mozda bas zato jer ima strunjacu. Cijena 60 eura, lokacija Knezija.Neodoljiva crnka !
Djevojka sa slike zanosnih oblina pruža relax masaže u svom KLIMATIZIRANOM i čistom prostoru. Diskrecija zajamčena.…www.oglasnik.hr
Ja do sad nisam nikad naletio na nju. A nisam nasao ni recenziju. Meni oke radi body to body, nije klasicna masaza. A kaj se tice drkanja to joj je nekak slabo da, prenjezno ga drzi. Al bar duze traje.Ta je par godina na sceni a masirat nezna, nezna kurac dići,
099/848-4085
Ova iz jukićeve se ne javlja na mob iz oglasaNa kraju bio kod ove jucer. Na fotkama je ona, mada su malo starije slike, sad ima dosta tetovaza. Meni odlicna jer je tocno ono sto zelim, ima odlicne sise i vecu guzicu. Radi body to body na stolu, jedino to bi bilo bolje da je neka strunjaca il slicno. Body to body je onakav kakav treba biti, cijela je na tebi i klizi nauljena, nikud ne zuri i da se dirati. Ima cupavu pickicu. Meni mozda mrvicu losija od vise spomenute maserke iz Jukiceve, mozda bas zato jer ima strunjacu. Cijena 60 eura, lokacija Knezija.Neodoljiva crnka !
ja ju zovem vec danima i ne javlja se..Ova iz jukićeve se ne javlja na mob iz oglasa
Bila je u tom salonu na početku kad se otvorio pa je otišla,sad je tu, radila po svim salonima ali drkanje nije naučila ! Najbolje kad kaže okreni se kad ti je dosta !!!Ja do sad nisam nikad naletio na nju. A nisam nasao ni recenziju. Meni oke radi body to body, nije klasicna masaza. A kaj se tice drkanja to joj je nekak slabo da, prenjezno ga drzi. Al bar duze traje.
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|