onaj_tamo
Well-known member
550 kg ima pa neces je vagat na stocnoj vagi jbt koji ti jeA sisa kakva je... Jesi vidio... Otprilike kaj misliš koliko ima kila

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
550 kg ima pa neces je vagat na stocnoj vagi jbt koji ti jeA sisa kakva je... Jesi vidio... Otprilike kaj misliš koliko ima kila
Pa neću brate al da si dočaram koliko je debela... Ako me razumiješ...550 kg ima pa neces je vagat na stocnoj vagi jbt koji ti je![]()
Odi k njoj i ako ti se ne svidi se okrenes natrag.Ne vidim problem.Pa neću brate al da si dočaram koliko je debela... Ako me razumiješ...
Malo više detalja pliz...Kako je sve išlo? Kako izgledaju? Di ste oprašivali?Pozz dečki..
Uglavnom probao sam par zena sa oglasa… no već godinu dana ne idem zato sto sam naišao na bolju priliku.!
Da ne duljim.. Thai massage jedna od najboljih, ako ne i najbolja masaža no moraš ic lagano sa Tajlanđankama… uglavnom sve pristanu na kraju…
Thai salon na malesnici 56€ / 80min Masagge + 50€ Tajlanđanki kaj te masira za brutalan sex (svršavanje u usta)
Thai salon na Bundeku tj. Kod Kauflanda 52€/ 90min + 50-80€ Za sex
Probajte !!!
PozdravPozz dečki..
Uglavnom probao sam par zena sa oglasa… no već godinu dana ne idem zato sto sam naišao na bolju priliku.!
Da ne duljim.. Thai massage jedna od najboljih, ako ne i najbolja masaža no moraš ic lagano sa Tajlanđankama… uglavnom sve pristanu na kraju…
Thai salon na malesnici 56€ / 80min Masagge + 50€ Tajlanđanki kaj te masira za brutalan sex (svršavanje u usta)
Probajte !!!
Kako do njih dal' link oglasaPozz dečki..
Probajte !!!
Kako do njih dal' link oglasa
Evo nasao sam![]()
Sanook Thai therapy - Tajlandska masaža · Ul. Julija Knifera 3, 10000, Zagreb
★★★★★ · Masažni terapeutwww.google.com
Moraš na eng pricat s njimaZanimljiva informacija.
Jesu naučile hrvatski???
U Dubaiu bi morao dodati jos jednu nulu.110-130€ za full tretman, kaj vam je pa nije ovo Dubai![]()
Jel se daju dirati?Bio sam na masaži i bome dobro me slomila, nisam pitao za ništa više ....ali volio bi, simpa su...male slatke
Gdje si to bio kod kojihBio sam na masaži i bome dobro me slomila, nisam pitao za ništa više ....ali volio bi, simpa su...male slatke
Pozz dečki..
Probajte !!!
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |