Novi dan nova recenzija
Dođite kod nas na vrhunsku opuštajuću ili medicinsku masažu, te masažu stopala. Seks je isključen. I speak english.
www.oglasnik.hr
Ručna: 200 kn
b2b: 300kn
Radi gola, može se dirat sve.
Po preporuci sa ovog foruma sam jučer otišao isprobati dotičnu gospođu, na ovom forumu poznatu i kao Azijatkinja, nahvaljena kao žena sa ogromnim sisama itd pa da krenemo.
Dođem tamo, otvori mi vrata Azijatkinja. Zbilja žena iz Azije, ne zna hrvatski uopće, engleski vrlo malo. Pogledam ju, izgleda ok u faci, pa reko može uđem. Krenem se skidat da bi se išao tuširat žena mi kaže "uuuu sexy"...simpatično. Otuširam se, legnem, krene masaža. Masaža žalosna, masira rukama, i onda krene b2b u kojem legne na mene i krene stenjat te u tom trenu osjetim zadah iz njenih ista da me sve prošlo.
Okrenem se, masira ona dalje loše, gledam ju, sise su ogromne da, ali su do poda, sve visi s nje. Očito sam joj se svidio pa mi ponudi da ja nju masiram i pristanem, možda tako bude šanse da mi se uopće digne. Masiram ja nju ona krene stenjat pa mi pokazuje da je prstenjačim, da mi rukavicu gumenu i kaže s rukavicom i s jednim prstom, u tom trenu mi besplatno ponudi da je jebem, kaže slobodno i pokazuje da uđem, bez kondoma, bez ičega, odbio sam jer mi se ionako nije digao. Na kraju mi je pokušala izdrkat ali je jednostavno bilo preloše pa sam odustao, zahvalio se i otišao.
Sve u svemu, jako jako loše.