Odmah da započnem sa svojom recenzijom
Tamnoputa maserka i kolegica plavuša manekenske građe, grudi jača trojka oble guze te čekaji u svom modernom prostoru u…
www.oglasnik.hr
Ručna masaža: 200kn
B2B: 300kn
S dvije: 500kn
Ne rade gole.
Ne može se prstenjačiti i slično.
prostor na kajzerici, ono što ti ona kaže je sljedećim riječima
Ja: "Što nudite?"
One: "200 ručna masaža, 300 kn b2b, 500 sa dvije"
Ja: "Je li b2b radite potpuno gole i sa jednom i kad je sa obe?"
One: "Da naravno gospodine, potpuno gole"
dođem tamo, dvoumim se uzeti sa jednom ili sa dvije, uđem i odlučim uzeti masažu s jednom, pita mene cura hoćeš s jednom ili s dvije, ja reko sa jednom, veli ona meni ali sa dvije vam je 500 to vam nije neka razlika, ja reko dobro ajde onda sa dvije, skinem se, operem se, veli mi ona odi lezi sad ćemo mi doć, legle one na kauč u dnevnoj, ja ležim u sobi i čekam, prođe tako negdje 5-10 minuta, dolaze one dvije, OBUČENE, i krenu me masirat, u tom trenu kažem ja čekaj malo jel nije dogovor da se skinete, vele mi joj pa znaš evo budemo se u topless, jedna veli ja se ne skidam skroz, druga veli ja baš sad ne mogu, dobro ajd nastavi se, diram po sisama, drkaju mi, plava mi da sisu da joj ližem (ajde bar nešto), nisu drkale ni 5 minuta već dolazi pitanje jel budeš uopće mogo svršit? ovo već traje, trebat ćeš se požurit, jedna se umori govori da je boli ruka, govori drugoj da nastavi, druga se žali da nemože niti ona, pa da prva ipak nastavi i tako se one prepiru kome će prije kurac ispast iz ruke.
Sve u svemu došao sam vrlo napaljen znajući da će me sad masirati dvije cure sa svojim golim tijelima, a ono što sam dobio je da za vrijeme dok mi drkaju komentiraju kak bi se mogle kasnije zaletit do arene jer jedna treba kupit uloške a druga bi si htjela pogledat neku vestu za zimu, a i cigara joj je ponestalo.
Preloše.