Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kod prve bio 400-30min masaza+200odnos...pristojna i ne gleda bas na vrjeme...ima i kolegicu koja radi samo masazu...rade u apartmanima.Također pratim
Ona na slikama?Kod prve bio 400-30min masaza+200odnos...pristojna i ne gleda bas na vrjeme...ima i kolegicu koja radi samo masazu...rade u apartmanima.
Ja sam bio kad je bila u subicevoj, Plava oko 40god i nije htjela seks b2b 400 samoKod prve bio 400-30min masaza+200odnos...pristojna i ne gleda bas na vrjeme...ima i kolegicu koja radi samo masazu...rade u apartmanima.
Nije al ok izgleda ima oko 40godOna na slikama?
Zovem ju i pitam, kaže ja radim samo masazu...
Može link oglasa I jel ima opcija neka nadoplata pa oral bez kabanice?Imaš na trešnjevci (žumberačka) salon, 200 kn pola sata, istina ne smiješ je dirati, ali ženska te stvarno dobro izmasira i na kraju drkica. Ne bole te leđa, a i jaja pročiščena.
Ko za inat baš sad linka nema. Ugl. iznad lokacije u oglasu, tamo gdje piše "ime oglasa" treba pisati Josena. To su ti te. Čekiraj (a budem i ja) sutra, morale bi objaviti opet, jer su stalno bile u oglasniku. Bio sam prije dva-tri mjeseca tamo, a i nedavno (možda dva tjedna) sam zvao čisto da vidim dali su tamo. Kod ove koje sam ja bio nema oralke niti nadoplate, ali tamo rade dvije cure po smjeni, pa možda postoji opcija kod ostalih cura.Može link oglasa I jel ima opcija neka nadoplata pa oral bez kabanice?
Evo, sve se možeš dog sa njomMasaža
Pozdrav! Trebaš se opustiti? Nazovi I dođi. Isključivo za ozbiljne muškarce 35 +. Ako se ne javim odmah, imaj…www.oglasnik.hr
Ne možeš se ništa s njom dogovoriti jer je nepouzdana, naruči te za termin i kad dođeš ne javlja se, ako i je netko kod nje javila bi se kad ode, al ne, ništa, ni sorry, ...Evo, sve se možeš dog sa njomMasaža
Pozdrav! Trebaš se opustiti? Nazovi I dođi. Isključivo za ozbiljne muškarce 35 +. Ako se ne javim odmah, imaj…www.oglasnik.hr
Jebem joj kupus..nikako da je dobijem na tel.Evo, sve se možeš dog sa njomMasaža
Zovi između 11 i 16 h. Najsigurniji ti je zvat kad se pojavi oglas. Taj dan je sigurno u prostoru. Iako kad se čuješ i dogovoriš možeš opet izvisiti.Jebem joj kupus..nikako da je dobijem na tel.
Ja uredno..svaki tjedan odem kod nje..skompali smo se hahaha
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|