markmark69
New member
Pozdrav, zna li netko radi li još uvijek ona Srpkinja starija koja je bila u hotelu I pa kasnije u Novoj galeriji? Ako znas da radi, molio bih i kontakt. Hvala!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A jeb bi htjela, možda, mamu da joj izjebem i svršim joj u usta i po faci, a ona samo da novce uzme?Nema u usta i po faci
Imaš kontakt br mailBety je baš OK, malo je u godinama (kraj 40-ih ili početak 50-tih) krupnija, komunikativna, uredna, dobro masira, bio više puta. Vodeni krevet i definitivno zna "kliziti" i masirati. Po meni vrijedi ponoviti. Uz Deu (sad u Sigetu, prije Utrine) najbolja masaža.
Moras dobit broj od nje da bi mogo nesto vise, ima ti u ljubavnom oglasImaš kontakt br mail
OkMoras dobit broj od nje da bi mogo nesto vise, ima ti u ljubavnom oglas
I kad ti odgovori na mail,spremi tvoj broj ,lutrija je nju dobiti nakon toga , neznam po kojem principu radi,al je jako oprezna , mozda ima usku stalnu bazu i malo rotira pa tko uletiBarem je tako bilo prije. Predstavit se u mailu i moras bit stariji od 30. Tek nakon toga ona ti salje svoj broj
Meni je se javila mail poskao sam joj moj br i ona će ga memoriratiI kad ti odgovori na mail,spremi tvoj broj ,lutrija je nju dobiti nakon toga , neznam po kojem principu radi,al je jako oprezna , mozda ima usku stalnu bazu i malo rotira pa tko uleti
To ti se zove masaža. Trackanje i drkica i marš van. Ako nema sexa bez veze ti je ić samo na "masažu"Pozdrav svima nisam još probao masaže razmišljam otići ali meni su napete isključivo azian girls pročitao sam sve o onim iz šubićeve i nije mi napeto ići tamo, zna li neko neke druge azian cure u Zagrebu?
Dobro pristao bi ja i na nešto više od same masaže ako baš moramTo ti se zove masaža. Trackanje i drkica i marš van. Ako nema sexa bez veze ti je ić samo na "masažu"
? Daj malo višeAlisa, b2b, utrenirano mlado tijelo. Čvrsta guza, lijepa, za pojesti.
Masaža dobra, trudi se. Drži do higijene. Miris tijela odličan. Vrlo sexy cura.
Jel to ona iz Žumberačke?Alisa, b2b, utrenirano mlado tijelo. Čvrsta guza, lijepa, za pojesti.
Masaža dobra, trudi se. Drži do higijene. Miris tijela odličan. Vrlo sexy cura.
Slažem se,Imaš na trešnjevci (žumberačka) salon, 200 kn pola sata, istina ne smiješ je dirati, ali ženska te stvarno dobro izmasira i na kraju drkica. Ne bole te leđa, a i jaja pročiščena.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|