Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prazna ti baterijaPozdrav. Neznam kako da podijelim sa vam. Oprosti admine. Sto ti ovako radim. Bio sam kod doticne. Dogovoril masazu pola sata/200kn.Nisam usao na vratma me docekla kao sumo borac
Da skratim pricu
Ocijena minus IZBJEGAVAT
LOKACIJA VRBANI KOD POINTA
Poruka u temi "ZAGREB - Jel bio tko?" https://forum.ljubavni-oglasnik.net/threads/zagreb-jel-bio-tko.2204/post-177561Pozdrav! Se zna kaj o ovoj dami?
Ekstremno dobra masaža ! !
Ekstremno dobra masaža ! ! Halo - Halo muški rode, uzmi za sebe sat slobode. Navrati se i odmori, masažom se zadovolji.…www.oglasnik.hr
Svaka čast, ovo je pravi stav.Kao psa po zgradi, prvo jedan kat pa drugi. Odustalo i izašao van i više je ne mislim zvati. Nisam ja pas kojeg se šeta nego čovjek. Ima onih koje žele lovu, ali njoj očito ne treba.
Pratim, ima li mogućnost nečega više?Zna li netko nešto više o dotičnoj dami?
Jesu li slike njene? Prostor? Usluga? Cijena?
Kod Arene ❤ i kod vas ❤ sex no !❤ massage❤️
MY AND YOUR PLACE 1❤️❤️ Masaža u mom ili vašem prostoru ,gola i ručna do kraja! U pozivu samo dogovor oko dolaska !…www.oglasnik.hr
Unaprijed hvala!
Sara Sveti duh. B2B i HE da ti mozak ispadne. Imaš recenziju o njoj, mislim da sam posebnu temu otvorio, jer je žena vrijedna toga. Nije skroz sat vremena ali dobrih 45 minuta. Žena jebozovna MILFara opuštena i dobro društvo. Barem po meni...Gdje u ZG predlazete dobru masazu u trajanju od 1 sat, s happy endom?
Moze B2B ili rucna masaza. Rucni zavrsetak je prihvatljiv.
Poanta je dobra masaza + HE.
Hvala!
LinkBio sam kod nje par puta. Nije bas moj tip. Hvala.
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|