Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam bio tu neko vrijeme ..Nekad Tina AMK Siget, poslije na Trešnjevci, sad u Zapruđu.
Do 15h ako je dobijes dobar si, najbolje zvat u 11h, u 17h obicno vise nije moguce.Masaža
Pozdrav! Trebaš se opustiti? Nazovi I dođi. Isključivo za ozbiljne muškarce 35 +. Ako se ne javim odmah, imaj…www.oglasnik.hr
Netko pokušao dobiti na tel? Meni stalno izbacuje
Klikni na povecalo gore desno i kopiraj taj link u podrucje gdje pise pretraga. Poanta price je ne ici kod nje.Bok ljudi,
nakon duže vremena razmišljam si opet otici kod neke na masažu i vidio sam ovaj oglas:
https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/mlada-sexi-maserka-oglas-4963981
Piše da je u španskom što mi je blizu pa sam prvenstveno zato zapeo za nju. Ima li tko nekih info o njoj?
Hvala
Ne idi ako ne želiš ispast budalaBok ljudi,
nakon duže vremena razmišljam si opet otici kod neke na masažu i vidio sam ovaj oglas:
https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/mlada-sexi-maserka-oglas-4963981
Piše da je u španskom što mi je blizu pa sam prvenstveno zato zapeo za nju. Ima li tko nekih info o njoj?
Hvala
Ovo je Tina SigetMasaža
Pozdrav! Trebaš se opustiti? Nazovi I dođi. Isključivo za ozbiljne muškarce 35 +. Ako se ne javim odmah, imaj…www.oglasnik.hr
Netko pokušao dobiti na tel? Meni stalno izbacuje
A ne ova kaj si ti napisaoUpiši Tina Siget u tražilicu
Jesi bio?Ova gospođa je na Vrbanima
Uzas ti je zenska. Stara 55 godina cca, dosadna s pricom, javlja se na mobitel. Zenska se ne nasminka ni nista. Jedino kaj ima sise jer je debela pa se fora s njima poigrati, ostall mi je katastrofa.Cao! Jel netko isao kod ove gospođe
Masaža
Kvalitetnu opuštajući masažu cijelog tijela pruža ugodna pristojna maserka u svom prostoru, diskrecija i higijena…www.oglasnik.hr
Onda upiši Gospođa Vrbani, kad sve znašOva gospođa je na Vrbanima
Koji si ti kralj brate,nećeš oralno nego moralno...Pozdrav,
može preporuka za dobru relax masažu u Zg. Ne tražim ni sex ni happy end ni oral nego samo da me zgodna cura izmasira.
Pa koji kurac tu tražiš onda?Pozdrav,
može preporuka za dobru relax masažu u Zg. Ne tražim ni sex ni happy end ni oral nego samo da me zgodna cura izmasira.
Gdje joj je prostor!?!Uzas ti je zenska. Stara 55 godina cca, dosadna s pricom, javlja se na mobitel. Zenska se ne nasminka ni nista. Jedino kaj ima sise jer je debela pa se fora s njima poigrati, ostall mi je katastrofa.
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|