old&ugly
Well-known member
Ante, totalno si u krivu..."tip Sandre Perković" vrh
Znači transvestit shema skoro...haha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ante, totalno si u krivu..."tip Sandre Perković" vrh
Jako si jako u krivu"tip Sandre Perković" vrh
Dea nije bas najzgodnija ali je zato Masaza izvrsna i oral iznenađujuće dobarJako si jako u krivu
Imaš možda linkBio nedavno na masaži kod Ave na Kvatriću.
Dogovor je lagan i žena je korektna.
Mršava crnka sa manjom guzom i sisama.
Masaža može na stolu a može i na krevetu. Sama masaža niš posebno, oral bez je dobar. Ako ste ok onda može i odnos.
Donacija 400 ili prema dogovoru.
Imaš možda link
Meni je masaza bila top, ovisi valjda kak dogovoris. Ostatak bas i nije po mom ukusu, to jest nije moj tip zene, ali usluga je oke.Bio nedavno na masaži kod Ave na Kvatriću.
Dogovor je lagan i žena je korektna.
Mršava crnka sa manjom guzom i sisama.
Masaža može na stolu a može i na krevetu. Sama masaža niš posebno, oral bez je dobar. Ako ste ok onda može i odnos.
Donacija 400 ili prema dogovoru.
Bio sam i nikad više, najgore potrošena lova na masaži. Masira na krevetu, dira te kao da joj se gadi muško tijelo, drkica katastrofa, stalno priča neke nebuloze, jedva sam čekao da završi da odem i ne vratim se.Nela, jel tko bio, kakva jeUsamljeni ste, umorni, svakodnevni stres ?
TOP MASAŽA ! ! ! ! NELA (32 g.), 172/55/3, prirodna, sexy njegovana brineta, čvrstih lijepih oblina, samo za UREDNU i…www.oglasnik.hr
Ne ici, užas, dlakave noge 1 cmMasaža samo kod vas ❤❤ ! Only at your place !
OUTCALL ! SAMO DOLAZAK KOD VAS ! RAdim i masažu ručnu cijeloga tijela i završetak ,potpuno ručna do kraja . Atraktivna…www.oglasnik.hr
Je li bio netko kod ove?
Kako izgleda? Njene slike?
Ovak na fotkqma izgleda slatko,jel se da dirati, jel se trudi🔥Masaža🔥
Klasične opuštajuće masaže, foot fetish. Privatni prostor luksuzno uređeno, uredno, čisto i dezinficirano! Parking,…www.oglasnik.hr
Bio nedavno, trešnjevka, simpa ženska malo previše melje.300 masaža bila odjevena u pidzamu kao za 400 gola...nisam iz principa htio uzet.prostor uredan i cist, baca neki dirty talk i dosta opuštena
Jel ide i dalje ili samo masaža?🔥Masaža🔥
Klasične opuštajuće masaže, foot fetish. Privatni prostor luksuzno uređeno, uredno, čisto i dezinficirano! Parking,…www.oglasnik.hr
Bio nedavno, trešnjevka, simpa ženska malo previše melje.300 masaža bila odjevena u pidzamu kao za 400 gola...nisam iz principa htio uzet.prostor uredan i cist, baca neki dirty talk i dosta opuštena
Bili bi ti zahvalni kad bi prvo malo prostudira forum i pretresa recenzijaPozdrav svima! bio bih vam zahvalan kad biste mi preporučili neku 45+ damu za b2b masažu i oral/drkica
ma i jesam, ali puno je neaktivnih oglasa pa sam mislio na neku damu koja je aktivna ovih danaBili bi ti zahvalni kad bi prvo malo prostudira forum i pretresa recenzija
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|