Mrtvo puhalo
Well-known member
Slike I mozda jesu njene, ali godine cisto sumnjampa i nije skupo ako je prava slika i lepo izgleda.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slike I mozda jesu njene, ali godine cisto sumnjampa i nije skupo ako je prava slika i lepo izgleda.
Bio danas.Zanima me ova pa ako je tko bio..
Barbi kaze da je super cura, ali mi je bilo zgodnije kod Barbi otici![]()
Prirodna djevojka ❤️😈
Ako si spreman za druženje javi mi se da se dogovorimo.🥰🥰22 godina, plava kosa, 167 visina, 55 kg. poziv ili whatsappwww.oglasnik.hr
O ovo curi pricamhttps://oglasnik.hr/osobni-kontakti/giaaa-oglas-6529654
jel bio ko kod ove curke. ne izgleda mi lose.
dali je iole slična slici ?https://oglasnik.hr/osobni-kontakti/giaaa-oglas-6529654
sad sam bio kod ove curke, fina, kulturna, cista pedantna ne ljubi se sto je skroz okej za mene kao muskarca. oral lepo radi seks je skroz korektan tako da za ovu curu preporuka iskreno. meni je jako bitno da je uredna cista da je prostor cist i ostale stvari. godine sad uskoro treba da napuni 26 i izgleda tako za njene godine.
jeste grudi prirodne kao na slici. mrsava sve sve isto opis kao sto je napisala.dali je iole slična slici ?
Fejk. Ako ju pitaš plaća li se bonovima ili cashom reci će ti cashom. Onda će te dovuci negdje blizu benzinske (kao npr. kod hotela Antunović) pa će ti reci da “samo skoknes” po dva bona na benzinsku preko puta.![]()
Matea💕
Opušteno druženje u mom prostoru u Zagrebu moguc dolazak na adresu 27 godina slike stvarneoglasnik.hr
Jel ljudi znaju da su to gospođe koje su već duboko zagazili u 50-e?Bio sam kod Mirele i Minee vise puta, Ankicu ne zelim. Nezz kaj reci. Mirela najbolje pusenje, dobra sisa. Da se jebat kako hoces. Uza sa svojih 50 od cura s 20, znaci cudo kolkk je uska. A Minea cudo od energije, skace po kurcu ko da sutra ne postoji.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|