ZAGREB - Jel bio tko?

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
To je frendica od Barbie. Ja sam bio prije godinu ili dvije i nije mi bilo dobro. U njenu obranu, pomicao sam termin pa sam bio nadrkan i tako...
Mozda nije losa, ali sumnjam da se moze mjeriti sa Barbie.

Ovo je moja recenzija, iako sad u pozadini stoji oglas za plavusu to je recenzija za nju
Mozda da neki dragovoljac ode i napise recenziju.
Vjerujem da je sada bitno bolja jer je independent

Ili sam ja možda pogriješio.
Jer jedine dvije “cure” koje sam vidio u oglasniku i odlučio posjetiti su zapravo bile neke dvije “gospođe” koje kad sam vidio na 15 m, želudac mi se okrenuo 😅

Vidim da ova stalno ima oglase, ali svaki put napravi novi pa se onda promjeni sifra i ne mogu onda nikakve informacije nac o njoj na forumu

Znači jebena katastrofa.... ni blizu slike ona koda ima down sindrom nabada hrvatski.
odmah kondom na mlitavca i pušenje i samo pušenje nakon 4min vidi neku sluz u kondomu i govori da je gotovo.

znači najgore potrošenih 100e, radije bi da sam ih izgubio na cesti nego njoj dao.

oglas se vrti sa svakavim curama a broj je isti to netko prosljeđiva i navodi

Napisala da su slike autentične iz aviona se vidi da slike nisu autentične. Ja bi rekao da je oglas prevara.
Vidim da ova stalno ima oglase, ali svaki put napravi novi pa se onda promjeni sifra i ne mogu onda nikakve informacije nac o njoj na forumu

Prava je, no slike nisu njene.

Ja sam bio s njom dvaput. Nije me se osobito dojmila, no nije ni loša.

Podsjeća na slatku tajnu, samo vjerujem da ima bolju higijenu jer me dočekala u ručniku.
Znači ima oko 30 godina, manje cice, veću guzu oke lice i srednje je visine.

Oral je sa. Cijena je povoljna 70 eu za pola sata, a 90 eu za sat vremena, ali cijene treba uzeti sa rezervom jer je dosta prošlo otkako sam bio s njom.

Doček je pristojan i može se s njom normalno komunicirati.

Nemam primjedbi na nju, nego jednostavno me se nije dojmila, no tko hoće neku domaću neka proba obzirom da je domaća ponuda bože sačuvaj, a ona je ipak pristojna u izgledu i akciji.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh