ZAGREB - Jel bio tko?

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jel ima negdje nekaj nase sada za nac ili ako ima neko kontakt
Probo sam na plavi ma niko neodgovara ili brojevi se nekoriste
UNaprijed zahvaljujem

Pitanje za iskusne jebace
razmisljam izmedu Mirele (erotik djevojka), Minee (vitka brazilska guza) ili ankice
kaj preporucate? koja je najbolja

Ovaj forum je (svaka cast pojedincima) postao kurac od ovce. Vise sam proveo vremena trazeci nesto za jebat nego sto sam jebo. Jebo sam 20 min curu kod McDonalds kruge. Deset puta vise, ako ne i jos vise sam trazio sta cu jebat na ovom forumu i fakat sam isfrustriran. A problem jednostavan. Ja imam 100 eur i nesto bi jebo za te pare. Tocka. Rjesenje je da dame noci naprave svoj forum, nesto kao zadruga dama noci s ponudom. Treba pomoc? Nema problema. Svaki klinac danas moze napraviti neki space na webu za oglase koji se placaju neku sicu radi gdpr-a. Ako dame kontroliraju prostor ponude stvaraju mjesto za kvalitetnu - ponudu, a tipovi koji su retardirani da ne znaju prokljuviti bon, fejk kurve koje rade hype, makroi koji prate pa pljuju 'nas postene radnike' nek idu u tri pm. Na dosadasnji nacin stvaranja ponude, sustav sirenja narodne mudrosti pada u vodu jer je kompromitiran fake oglasima. Odluka da kvallitetno jebes za pare koje si stesko tesko zaradio - pada u vodu. Ne znam jel ste retardirani ili vam je kurac udario u glavu. Toliko od mene.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh