ZAGREB - Jel bio tko?

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pozdrav, nov sam u ovom svemu i zanima me moze li mi tko pomoci.
Nemam uopce ideje kako ti razgovori idu u kojem smjeru.
Da li nazovem i kazem samo da "zelim sex" ili se one javljaju i odmah kazu cijene ili razgovor traje pa dode do toga. Ili bok pronasao svoj tvoj oglas.
Moze li me netko uputiti?

Da li nazovem i kazem samo da "zelim sex" ili se one javljaju i odmah kazu cijene ili razgovor traje pa dode do toga. Ili bok pronasao svoj tvoj oglas.
Zamisli da si u dučanu i da želiš nešto kupit...to ti je isto samo malo drugačije 😂😂

Nazoves fino i kulturno i kazes dobardan zovem vezano za oglas i dalje se sve samo odvija ?

I mene Megi zanima, djeluje baš ko bombončić 😊
Jesi joj se javio u međuvremenu?
Bio danas kod Andjele sa EGE
Dogovor dostaclagan svecpreko whatsapp poruka kaze adresu i dogovaramo sta sve kod nje moze...
Cura mlada meni jako lijepa posalje mecna tusiranje vratim se dam joj pare krecemo lagano u akciju ee kad najednom ona ne radi oral bez kondoma jos ju pitao dali moze to i u usta svrsavanje napalatila mi to vise ali nemoze kao nismo se razumjeli dobro...
Tako da mectu odma razocarala nidam htio stvarat probleme ostao izjebao ju svrsio i otiso nakon 15 min a platio 1h muljatorica malo veca ponovit sigurno necu ovo mi prvi put u zivotu da mi neka pusi sa kondomom

Pozdrav gospodo, unaprijed se ispricavam svima na vjerovatno glupom pitanju al moram baciti jedan offtopic - bas me jako zanima gdje i kako operira Nives Celzijus? Zna li itko ista o tome? Jako bih cijenio te informacije. Ima li ikakvih stranica s njenim slikama ili nesto? Moze poruka i privatno..

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh