ZAGREB - Jel bio tko?

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pozdrav, nov sam u ovom svemu i zanima me moze li mi tko pomoci.
Nemam uopce ideje kako ti razgovori idu u kojem smjeru.
Da li nazovem i kazem samo da "zelim sex" ili se one javljaju i odmah kazu cijene ili razgovor traje pa dode do toga. Ili bok pronasao svoj tvoj oglas.
Moze li me netko uputiti?

Da li nazovem i kazem samo da "zelim sex" ili se one javljaju i odmah kazu cijene ili razgovor traje pa dode do toga. Ili bok pronasao svoj tvoj oglas.
Bravo evo sve si sam napisao prethodno,sad još samo uzmi mob.i kreni zovi

Zamisli da si u dučanu i da želiš nešto kupit...to ti je isto samo malo drugačije 😂😂

Nazoves fino i kulturno i kazes dobardan zovem vezano za oglas i dalje se sve samo odvija ?

I mene Megi zanima, djeluje baš ko bombončić 😊
Jesi joj se javio u međuvremenu?
Bio danas kod Andjele sa EGE
Dogovor dostaclagan svecpreko whatsapp poruka kaze adresu i dogovaramo sta sve kod nje moze...
Cura mlada meni jako lijepa posalje mecna tusiranje vratim se dam joj pare krecemo lagano u akciju ee kad najednom ona ne radi oral bez kondoma jos ju pitao dali moze to i u usta svrsavanje napalatila mi to vise ali nemoze kao nismo se razumjeli dobro...
Tako da mectu odma razocarala nidam htio stvarat probleme ostao izjebao ju svrsio i otiso nakon 15 min a platio 1h muljatorica malo veca ponovit sigurno necu ovo mi prvi put u zivotu da mi neka pusi sa kondomom

Pozdrav gospodo, unaprijed se ispricavam svima na vjerovatno glupom pitanju al moram baciti jedan offtopic - bas me jako zanima gdje i kako operira Nives Celzijus? Zna li itko ista o tome? Jako bih cijenio te informacije. Ima li ikakvih stranica s njenim slikama ili nesto? Moze poruka i privatno..

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh