ZAGREB - Jel bio tko?

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jesi bio kod koje u zg?
Nisam ljubitelj tako nečega..
Vise sam uzimao 1h pa da je fer i ok odnos..
Do Korone je bilo fer i korektnih cura.. Poslije korone... Je sve oslo u k..
. Doduse.. Veliki broj cura se vise i ne oglasava.. Imaju stare klijente j teško je upasti u taj krug.
Ali kako su se pojavili ovi bonovi sve je dodatno otislo u kurac.
EGE je nekada bio pojam kvalitete... Danas se vise ljudi vrati razočarano.. Nego zadovoljavajuće.

Kaze da secsada kud i kamo manje mora truditi i manje oglasavati.. Jer nekada je dnevno imala 3 do 4 poziva..
Sada kaze da ima 3 do 4 poziva u 10 min kada ne radi..
Tako da..
Nekada su klijente privlačile kvalitetom..
Danas vise to ne moraju.. Barem ne toliko..
A gle...ja jednom kad se razocaram ne idem vise. Takodjer kad netko ima vise negativnih recenzija. Ocito je da u zg ima jako puno potencijalnih musterija a ne samo nas par desetaka na ovom forumu. A s druge strane upravo je ovaj forum od vise djevojaka stvorio zvijezde. Neke opravdano a nek i ne bas.

Se zna kaj o ovoj? Bile su vec ove slike, cini mi se da se sporadicno pojavljuje oglas, jel iole ovakva zena iza oglasa?

A gle...ja jednom kad se razocaram ne idem vise. Takodjer kad netko ima vise negativnih recenzija. Ocito je da u zg ima jako puno potencijalnih musterija a ne samo nas par desetaka na ovom forumu. A s druge strane upravo je ovaj forum od vise djevojaka stvorio zvijezde. Neke opravdano a nek i ne bas.
A gle... Svi mi pisemo subjektivno.
Ako meni neka odgovara, ne znači da će odgovarati i tebi.
I obrnuto..
I nemam svi iste zelje i očekivanja.
Ali ono sto definitivno vidim od 2003 do sada to je pad kvalitete komunikacije i pad usluge..

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh