Jesi bio kod koje u zg?A ok..
Mozes i tako..
Ali činjenica je.. Dol god se budu plaćali veliki iznosi za nikakvu uslugu, cijena će biti sve veća abusluga sve lošija.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi bio kod koje u zg?A ok..
Mozes i tako..
Ali činjenica je.. Dol god se budu plaćali veliki iznosi za nikakvu uslugu, cijena će biti sve veća abusluga sve lošija.
Slazem se...ove masazerke su posebno skupe. Kad pogledas uslugu. Al sve je stvar ponude i potraznje.A ok..
Mozes i tako..
Nisam ljubitelj tako nečega..Jesi bio kod koje u zg?
Naravno .Slazem se...ove masazerke su posebno skupe. Kad pogledas uslugu. Al sve je stvar ponude i potraznje.
Kaze da secsada kud i kamo manje mora truditi i manje oglasavati.. Jer nekada je dnevno imala 3 do 4 poziva..Naravno .
U jednom normalnom razgovoru s jednom
Hej dečki da li tko zna sto ovo doticnoj ako moze koja informacija hvalaPozdrav kolege, jel bio tko s ovom, nisam našao na nijednu recenziju, pa nije valjda da nitko nije bio?![]()
Vruća Crnokosa traži muškarca - Seks - Ljubavni oglasnik
Vruća Crnokosa Velikih Duda I Guze Traži muškarca sa dobrim Alatom 0957473172ljubavni-oglasnik.net
A gle...ja jednom kad se razocaram ne idem vise. Takodjer kad netko ima vise negativnih recenzija. Ocito je da u zg ima jako puno potencijalnih musterija a ne samo nas par desetaka na ovom forumu. A s druge strane upravo je ovaj forum od vise djevojaka stvorio zvijezde. Neke opravdano a nek i ne bas.Kaze da secsada kud i kamo manje mora truditi i manje oglasavati.. Jer nekada je dnevno imala 3 do 4 poziva..
Sada kaze da ima 3 do 4 poziva u 10 min kada ne radi..
Tako da..
Nekada su klijente privlačile kvalitetom..
Danas vise to ne moraju.. Barem ne toliko..
A gle... Svi mi pisemo subjektivno.A gle...ja jednom kad se razocaram ne idem vise. Takodjer kad netko ima vise negativnih recenzija. Ocito je da u zg ima jako puno potencijalnih musterija a ne samo nas par desetaka na ovom forumu. A s druge strane upravo je ovaj forum od vise djevojaka stvorio zvijezde. Neke opravdano a nek i ne bas.
A gle... Svi mi pisemo subjektivno.
Ako meni neka odgovara, ne znači da će odgovarati i tebi.
I obrnuto..
I nemam svi iste zelje i očekivanja.
Ali ono sto definitivno vidim od 2003 do sada to je pad kvalitete komunikacije i pad u
Prije bi rekao potraznja ..koja je dovela do ppvećane ponude..Slazem se, nazalost kod nas je veca ponuda dovela do pada kvalitete
Evo trcimo sviAjde pomoc.
Mozda sam u krivu, no imam neki osjecaj da one vise vole imati jednog po 150 eu, nego dvojicu po 100 eu.Prije bi rekao potraznja ..koja je dovela do ppvećane ponude..
I pnda je pala kvaliteta... Jer danas svala vura misli da zbog malo. "Uh ah ih".. I četiri riječi.. Joj kak je veliki. Moze uzeti 150e..
Sto je najgore.. I uzme..
Pa otiđi kod dobro nam poznate Tea kruge.Ajde pomoc.
Ali on bi mladje od 30 godina, za 80 euPa otiđi kod dobro nam poznate Tea kruge.
Zgodna plavuša, silikoni, ja sam bio puno puta kod nje brzinski...
I ja bi mlađe od 20g ali takvih više nemaAli on bi mladje od 30 godina, za 80 eu, a bojim se da Tea kruge ima vise od 30 godina.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|