Jel koristio tko usluge od ove brinete ,susreti u Automobilu kako sam čuo ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel koristio tko usluge od ove brinete ,susreti u Automobilu kako sam čuo ?
Da li je koristo tko usluge od ove !?
Bio netko?![]()
Nije, niti ce biti jer je prevara.Bio netko?
Odbijaju potvrdu jer su fejk, jer su scammeri, jer će te na vratima dočekati gospođa u bakinom ogrtaču.Ma uvik je razlika kad ti pise on line usluge i javiti se na whatsapp. Latine najvesce odbijaju potvrdu videopoziva i sl. Cim pise druzenje videopozivom slanje slika itd… produzis dalje
Čim je navela visinu a nije navela kilažu, znaš da se radi o maloj prasici.Jel koristio tko usluge od ove brinete ,susreti u Automobilu kako sam čuo ?
![]()
🔥Hot Masaža 🔝❤️💥
⭐ Moji dodiri bude tijelo, um i osjetila — dođi po masažu koja opušta, ali i izaziva žar pod kožom. ⭐ Diskretno, toplo…www.oglasnik.hr
Ima netko saznanja kakva gospodicna se skriva iza ovog oglasa, stvarno lici na ženu sa slika? Ili nemaju veze sa stvarnoscu?
Piše Novi Zagreb, koji kvart?bio kod mimi netko?![]()
Masaža cijelog tijela :)
Ej, nudim opuštajuću masažu za pristojnu gospodu u vrlo ugodnom ambijentu. Specijalitet je njezna stimulacija i masaža…www.oglasnik.hr
Koja je ta za autumobil ? Makar za pušenjeČim je navela visinu a nije navela kilažu, znaš da se radi o maloj prasici.
Bile su cure iz Leloona i prije dvadesetak godina u Domjaničevoj na kvatriču. Bilo je OK cura“Leloona” postoji jako dugo. Sjećam se da su par cure koristile to korisničko ime, bile su u Novom Zagrebu, Siget, ako se ne varam u Aleji Pomoraca u onaj neboder. Meni je bilo dobro.
Bilo je zgodnih sa dobrom uslugomBile su cure iz Leloona i prije dvadesetak godina u Domjaničevoj na kvatriču. Bilo je OK cura
Dobro sad ,nisi se našao s njom pa je možeš mi komentirati stanje iste !Čim je navela visinu a nije navela kilažu, znaš da se radi o maloj prasici.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|