ZAGREB - Jel bio tko?

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Na domaće sam mislio. Šta će domaćoj whatsapp kao komunikacija. Takva se kontaktira isključivo mobitelom. Strankinje sa EGE su druga stvar, kod njih je suprotno.
Dakle, ako domaća inzistira na whatsapp - nije niti riječ o ženi, nego o prevarantima, koji se skrivaju iza tekstualnih poruka i traže abon i slične transakcije.
Samo keš. Pamet u glavu.
Imaš domaćih s kojima se sve dogovoriš preko Whatsappa.

e ovak , u ovom sam od štajge u harmici , bivšem varteksu , glavnom kolodvoru , kvatriću , gajeva , svačićev trg , haulikova , grgura ninskog , pitanje , jel ima još negdje takav tip štajge u zagrebu , imam prek 70 i probo bi još jedan takav pucanj , jer kad se pojavim kod ovih novih , neče cure , kažu star si a ja bi zadnji pucanj i više nikad

e ovak , u ovom sam od štajge u harmici , bivšem varteksu , glavnom kolodvoru , kvatriću , gajeva , svačićev trg , haulikova , grgura ninskog , pitanje , jel ima još negdje takav tip štajge u zagrebu , imam prek 70 i probo bi još jedan takav pucanj , jer kad se pojavim kod ovih novih , neče cure , kažu star si a ja bi zadnji pucanj i više nikad
Austrija odes i roknes 😜

Ima li tko iskustva sa ovom agencijom boomboom? Ova sisata mi je zapala za oko, no ne mogu pronaći apsolutno ništa niti o njoj, niti o agenciji.

Mirela Veslačka je uvijek govorila kako joj ne smetaju godine i kako se voli pobrinuti za stariju gospodu. To ti je erotik djevojka u PO.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh