dođi k meni - Druženje - Ljubavni oglasnik
mlada djevojka nudi zabavu galantnom muškarcu u svom prostoru,samo Zagreb
ljubavni-oglasnik.net
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ljubavni-oglasnik.net
Nešto sam tipkao sa njom naNetko bi u posjeti?![]()
dođi k meni - Druženje - Ljubavni oglasnik
mlada djevojka nudi zabavu galantnom muškarcu u svom prostoru,samo Zagrebljubavni-oglasnik.net
ljubavni-oglasnik.net
Prevara, lovu kak ti ne moraš uplatiti prvoDa li je netko bio?![]()
Žena koja želi da joj muškarac liže pičku 😍 👉👌 i koja želi dobro pu - Seks - Ljubavni oglasnik
Dostupna odmah za tvoje zadovoljstvo jer želim muškarca koji će mi dobro polizati pičku, a ja ću ti dugoročno pušljubavni-oglasnik.net
Da skužio sam da je prevara javio sam joj se.Prevara, lovu kak ti ne moraš uplatiti prvo
Ne vrijedi,...debela sa ogromnim trbuhom....nedavno imala moždani pa joj se još vide posljedice na licu, spuštena jedna strana usne i oka... U malom prostoru nudi masažu sa oralom i odnos....mislim da je bilo 60 europskih...Godine oko 45...kaže da je več baka....Ima dečka kojeg je upoznala u "ovom poslu" i koji ju u tome podržava...Jel netko bio kod ove?![]()
Pa zar nije to ocigledno sa slika cim otvoris oglas? Kod ove ne bi isao ni da ona meni plati. Ljudi ovdje su stvarno toliko nisko pali kad placaju ovakve debele i stare babe umjesto mladih i zgodnih cura a cijena je ista. Cak sam primjetio da neke mladje uzimaju manje novca nego ove stare.Ne vrijedi,...debela sa ogromnim trbuhom....
Još samo reci da mail odgovara njezinom stvarnom imenu i prezimenuNe vrijedi,...debela sa ogromnim trbuhom....nedavno imala moždani pa joj se još vide posljedice na licu, spuštena jedna strana usne i oka... U malom prostoru nudi masažu sa oralom i odnos....mislim da je bilo 60 europskih...Godine oko 45...kaže da je več baka....Ima dečka kojeg je upoznala u "ovom poslu" i koji ju u tome podržava...
Hvala za komentar. Koja kila vise mi nebi bila problem, ovo ostalo je. Mislim da je izbor preocajan i vecinom su nam gabori ostali na PONe vrijedi,...debela sa ogromnim trbuhom....nedavno imala moždani pa joj se još vide posljedice na licu, spuštena jedna strana usne i oka... U malom prostoru nudi masažu sa oralom i odnos....mislim da je bilo 60 europskih...Godine oko 45...kaže da je več baka....Ima dečka kojeg je upoznala u "ovom poslu" i koji ju u tome podržava...
Ova je prirodna,kakva je takva je.A ove fufice,napusene,sa silikonima,prepotentne,pune sebe,vecina sa HIV-om i drugim bolestima...One su OK?!?!?Pa zar nije to ocigledno sa slika cim otvoris oglas? Kod ove ne bi isao ni da ona meni plati. Ljudi ovdje su stvarno toliko nisko pali kad placaju ovakve debele i stare babe umjesto mladih i zgodnih cura a cijena je ista. Cak sam primjetio da neke mladje uzimaju manje novca nego ove stare.
A mrsave i stare babe?Pa zar nije to ocigledno sa slika cim otvoris oglas? Kod ove ne bi isao ni da ona meni plati. Ljudi ovdje su stvarno toliko nisko pali kad placaju ovakve debele i stare babe umjesto mladih i zgodnih cura a cijena je ista. Cak sam primjetio da neke mladje uzimaju manje novca nego ove stare.
Ovo što si opisao je zapravo jako tužno, žena radi nakon moždanog udara i dečko je u tome podržava, a tko zna možda ga ona i uzdržava kad je on podržava. Baka je, i vjerojatno radi da bi kupila pokolon unucima i djeci. Ovo nije za ismijavanje nego je za plakanje, prava (anti)Božićna priča.Ne vrijedi,...debela sa ogromnim trbuhom....nedavno imala moždani pa joj se još vide posljedice na licu, spuštena jedna strana usne i oka... U malom prostoru nudi masažu sa oralom i odnos....mislim da je bilo 60 europskih...Godine oko 45...kaže da je več baka....Ima dečka kojeg je upoznala u "ovom poslu" i koji ju u tome podržava...
Slazem se sa vama,ako ona to "radi" sa takovim problemima koje ima,to je borba za opstanak,za prezivljavanje.A ovi neki komentatori,koji mozda i nemaju za kavu,traze one koje se nude za 50,60...Toliko nekako skupeOvo što si opisao je zapravo jako tužno, žena radi nakon moždanog udara i dečko je u tome podržava, a tko zna možda ga ona i uzdržava kad je on podržava. Baka je, i vjerojatno radi da bi kupila pokolon unucima i djeci. Ovo nije za ismijavanje nego je za plakanje, prava (anti)Božićna priča.
ljubavni-oglasnik.net
|
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|