ZAGREB - Jel bio tko?

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jel netko bio kod ove?
Ne vrijedi,...debela sa ogromnim trbuhom....nedavno imala moždani pa joj se još vide posljedice na licu, spuštena jedna strana usne i oka... U malom prostoru nudi masažu sa oralom i odnos....mislim da je bilo 60 europskih...Godine oko 45...kaže da je več baka....Ima dečka kojeg je upoznala u "ovom poslu" i koji ju u tome podržava...

Ne vrijedi,...debela sa ogromnim trbuhom....
Pa zar nije to ocigledno sa slika cim otvoris oglas? Kod ove ne bi isao ni da ona meni plati. Ljudi ovdje su stvarno toliko nisko pali kad placaju ovakve debele i stare babe umjesto mladih i zgodnih cura a cijena je ista. Cak sam primjetio da neke mladje uzimaju manje novca nego ove stare.

Ne vrijedi,...debela sa ogromnim trbuhom....nedavno imala moždani pa joj se još vide posljedice na licu, spuštena jedna strana usne i oka... U malom prostoru nudi masažu sa oralom i odnos....mislim da je bilo 60 europskih...Godine oko 45...kaže da je več baka....Ima dečka kojeg je upoznala u "ovom poslu" i koji ju u tome podržava...
Još samo reci da mail odgovara njezinom stvarnom imenu i prezimenu

Hvala za komentar. Koja kila vise mi nebi bila problem, ovo ostalo je. Mislim da je izbor preocajan i vecinom su nam gabori ostali na PO

Pa zar nije to ocigledno sa slika cim otvoris oglas? Kod ove ne bi isao ni da ona meni plati. Ljudi ovdje su stvarno toliko nisko pali kad placaju ovakve debele i stare babe umjesto mladih i zgodnih cura a cijena je ista. Cak sam primjetio da neke mladje uzimaju manje novca nego ove stare.
Ova je prirodna,kakva je takva je.A ove fufice,napusene,sa silikonima,prepotentne,pune sebe,vecina sa HIV-om i drugim bolestima...One su OK?!?!?

A mrsave i stare babe?
A debele i mlade cure?
Jesi cuo da su ukusi razliciti i da neki imaju fetish na stare, pa i debele ?
Samo tvoje misljenje i vidjenje je ono pravo.?

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh