Nije, to je SofijaVjerojatno jedna u nizu prevara ,čim je na WATS app
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije, to je SofijaVjerojatno jedna u nizu prevara ,čim je na WATS app
Bok momci novi sam ovdje ima neka dobra istetovirana/pirsana okolici dubrava da je dobra? samo da je u dubravi negdje
Nije u Dubravi ali je sva ispirsana uključujući pičku i dobro izgleda ali je prava kučka i tako se ponaša. Pokušat će te ih dominirati čim dođeš. Bila je kod tvornice, mislim da je sada u centru.Bok momci novi sam ovdje ima neka dobra istetovirana/pirsana okolici dubrava da je dobra? samo da je u dubravi negdje
Kada sam došao kod nje prvo je rekla da ne radi ono što sam dogovorio preko poruka, jer sam se dogovarao s njenim agentom. Meni je bila interesantna zbog pirseve, u živo je jako sexy izgledom pa sam ipak ostao. Sve ostalo je loše, ali možda joj nisam odgovarao sa svojim stavom. Ako su ti interesantne pirsane, zgodne, sa silikonskim sisama mlade cure probaj...Nije u Dubravi ali je sva ispirsana uključujući pičku i dobro izgleda ali je prava kučka i tako se ponaša. Pokušat će te ih dominirati čim dođeš. Bila je kod tvornice, mislim da je sada u centru.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|