Meni je isto bila odlicna . Ne zelim komentirati izgled jer ovdje ima svakakvih drkarosa . Cura je zgodna , evo samo toliko od mene .Uzeo sam komplet,zgodna i dobro tijelo,pljuga ga bez i dobro radi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni je isto bila odlicna . Ne zelim komentirati izgled jer ovdje ima svakakvih drkarosa . Cura je zgodna , evo samo toliko od mene .Uzeo sam komplet,zgodna i dobro tijelo,pljuga ga bez i dobro radi
Boli me racku za slike faca , meni je u živo zgodna i ponovit ću sigurno , a ti slobodno postavi još 33 pitanja , ja ti nemam vremena za te gluposti. Imas 2 potvrde da je cura ok , sto još zelis ?Slike njene?
Jel voli dudlanje ...jel dobra u sexuDa , na Krugama
Sad sam joj poslao poruku i trazi 150 eura za pola sata... Neka hvala, dovidjenja.Jel bio tko, vidim da je oglas objavljen danas?![]()
Upises sifru oglasa u trazilicu i izaci ce ti nekoliko poruka o njojJebači pozdrav. Molim vas zna li se išta o ovoj :
Jednostavno ne mogu na tražilici ništa pronaći o njoj. Čuo sam se s njom, skupa je ali dao bih.![]()
Vrhunsko opuštanje Mia 26
Vrhunsko opuštanje i druženje kod plave atraktivne djevojke uz strogo zajamčenu diskreciju i obostrano zadovoljstvo,…www.oglasnik.hr
Hvala, jbg upisivao sam naslov oglasa/ime itd... hvalaUpises sifru oglasa u trazilicu i izaci ce ti nekoliko poruka o njoj
Koja je ta?Boli me racku za slike faca , meni je u živo zgodna i ponovit ću sigurno , a ti slobodno postavi još 33 pitanja , ja ti nemam vremena za te gluposti. Imas 2 potvrde da je cura ok , sto još zelis ?
Ja sam bio dok je oglas bio pod drugim imenom. To nije ona slatka tajna. Opet je počela stavljati oglas. Radi u poslijepodnevnim i rano večernjim satima. Slike su njene, Ima oko 35 godina i dobro izgleda, malo sitnija i vedra žena. Lokacija Prečko. Radi masažu i oral bez. Nema seksa. Masaža je reda radi, oral je malo neobičan, ne stavi ga cijelog, nego nekako sa strane, ponekad koristi i zube. Šteta 50 eu. Isplati li se, neka svatko sam ocijeni.
Opet neka.sprdačina....Jeli bio tko, jeli to novi oglas od neke stare ili je moguce da je nova ?![]()
Opuštajuće masaže sa šarmantnom plavušom !
Opustite se sa slatkom i šarmantnom djevojkom (30) uz opuštajuće masaže, uredan prostor, diskrecija, ugodna atmosfera,…www.oglasnik.hr
Davno bio prije tri godine ništa posebno dobro ga dodala...Uglavnom puno traži a ništa posebno....Srpkinja je....https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/tvoja-slatka-milf-oglas-6608889 Drustvo jel tko bio kod ove dame?
Da, kao što je kolega u postu prije napisao radi se o Srpkinji. Ja sam bio jednom kod nje u 4. mj. ove godine. Fotke su sve njene, dob ne mogu procijeniti, ali nema više od 45. Meni osobno je zgodna. Pola sata je 80 eura. Ljubi se, možeš ju lizati, oral bez, seks sa. Svršio sam u kondom u doggyju.https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/tvoja-slatka-milf-oglas-6608889 Drustvo jel tko bio kod ove dame?
Sli nije ništa posebno....ima ona više od 50 godinaDa, kao što je kolega u postu prije napisao radi se o Srpkinji. Ja sam bio jednom kod nje u 4. mj. ove godine. Fotke su sve njene, dob ne mogu procijeniti, ali nema više od 45. Meni osobno je zgodna. Pola sata je 80 eura. Ljubi se, možeš ju lizati, oral bez, seks sa. Svršio sam u kondom u doggyju.
|
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|