Niprija
Member
GILF. ..ono..za krizne situacije
A kakvu tek jezičinu ima haha...fali joj ženstvenosti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
GILF. ..ono..za krizne situacije
Ha ha ha.. Story ali nisam odolio, konačno si i ti upoznao najveću šiziku ever. Samo se nadam da si pazio s kojeg broja zoveš.Bahata u pm.. uzas ... k njoj necu definitivno ici.. jbt lijepo pitam za cijenu..a ona odg da kad dođem.. ma marš
Ta šizika zove povratni dok ju ne blokiraš ili isključiš mob. Prije 7-8 god je bila komad ali sad ne vrijedi sa slušaš tu spiku.zakaj paziti s kojeg broja zvati? sta je napravila?
Moze neki kontakt?Ja sam bio. Ne pusi nista specijalno. Niti se jebe nesto specijalno. Naguzi se ili se legne i ti trpaj. Kad si gotov odi doma.
novi zg. , pruđe...500k , žena je milimetar punija od mog ideala ali s pljuganjem to nadoknadi... sve u svemu u pol 5h ujutro odličnaKoja je cijena, izgled, lokacija?
Druženje
Atraktivna djevojka čeka Vas u svom luxuznom prostoru uz mogućnost druženja. Dolazim i kod Vas. Diskrecija i higijena…www.oglasnik.hr
takođerMoze neki kontakt?
Ta cura je radila ili radi u Galeriji kod Antunovića. Malo je jača, ali utegnuta, lijepe cice i velika guza, meni lijepa u licu. Mislim da kad se oglašava kao Vikica, onda radi samostalno u Vrapču, a kada ima oglas na Plavom kao Karla, onda radi u Galeriji sa jednom plavušom Milficom u stanu . Mala se odma baca na posao, nema trošenja vremena, oral je bio bez i sex u 2 poze , naknada 500.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|