Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
malo detaljnijepa naravno da je bio , žena je vrh
Istina. HahahBitnije bi bilo kakva je usluga nego slikice ?
naravno, ali bolje bi bilo da ne napise nista. ovak ostavlja sumnju i na ''vrhunsku uslugu'' koju ce ponuditi preko telefona.Bitnije bi bilo kakva je usluga nego slikice ?
E to ne znam brate, sretno!Meni su obe rekle 1000 kn, samo me zanima jesu li fejk na slikama.
UjutroSta u pol 5?
Bio sam sa obje ali pojedinacno, ova koja je bila na jarunu je odlicna, a ova sa knezije bezveze jedino oral odlicanRazuzdane i mazne profesorice ! ! !
ZA mlade i kulturne dečke željne znanja ili ponavljanja gradiva. Opustite se u društvu dviju zrelih profesorica i…www.oglasnik.hr
400 pola h, stare, okrugle, nezanimljive. Po meni za izbjegavati.
Pozdrav. Ima li netko iskustva sa dotičnim damama. cijena i lokacija nebitna nego iskustva, dal rade preko kurca i gledaju na sat ili je opustenija atmosfera, izgled itd?
Privlačna Josipa
PRIVLAČNA PLAVA DAMA dobro izgleda za ugodne trenutke druženja u svom prostoru za kulturnu gospodu uz diskreciju.www.oglasnik.hr
Razuzdane i mazne profesorice ! ! !
ZA mlade i kulturne dečke željne znanja ili ponavljanja gradiva. Opustite se u društvu dviju zrelih profesorica i…www.oglasnik.hr
SEXY dama . . .
SEXY dama. . . Nezaboravna dama u najboljim godinama za situiranu gospodu i mlade dečke. Moj prostor.www.oglasnik.hr
Ma daj... koja je ta? Imas kakvu sliku s telke ..ili imeTetka je bila u emisiji Ljubav na selu )) , još se hvali i čudi se da ju ne prepoznaješ. Slika nije njena, ima veliku guzicu ali ne baš ovako dobro oblikovanu. Radi masaže na stolu s oralom bez 300 ili komplet 400. Loše masira, oral ništa posebno, a ni sex nije nešto . Ima cice velike , ali to visi, guzica puna celulita, trbušina sprijeda, ne znam jel sad smršavila. Bila je u Zapruđu u limenkama.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|