ZAGREB - Jel bio tko?

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ova starija bi mogla biti ona Marina?
Ona se je prije oglašavala sa nekom mlađom ako se dobro sjećam.
Starija Marina da.
Ja zvao neki dan,mislio otic
140 za obje,rekle.prek telefona da rade međusobno sve,lizu se,diraju,ljube,al na kraju sam ipak otisao kod Cookie jer mi se javila u međuvremenu,dao joj 50 eura da mi ga popljuga i to je to.
A kod te Marine sam bio dok je sama bila,oke babac ajde

Dobra? Vrijedi posjeta? Koje su cifre? Help brother 🙃
Bio kod nje pred koji tjedan. Dogovor lagan, nema vozanja okolo..prostor ulica grada Chicaga. Pola sata/80, keks i oralno oboje sa. Doceka izazovno obucena u donjem rublju...e sad da ne ulazimo u pretjerane rasprave kome je zgodna kome nije, usporedbe s drugim curama itd..svatko ima neki svoj dojam. Meni cura zgleda nekako zdepasto (malena s izrazenim oblinama), faca ok cak onako malo droljasta ali nazalost po ponasanju nije ni priblizno droljasta koliko faca djeluje. Na pocetku rijesite financiranje, salje pod tuš...na početku ponudi bezveznu masazu za probijanje leda. Cura djeluje onako hladna, distancirana, slabo komunikativna...kao neka lutka na napuhavanje. Dupe na pladanj u doggy i privodimo druzenje kraju,
Zakljucak, u nedostatku javljanja drugih cura, ok za probat jednom ali ne za vracanje. Mozda bolje pricekat da neka druga uleti al ak idete na sakupljanje broja, kuzim.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh