ZAGREB - Jel bio tko?

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne bih znao na koju misliš, možda i jest, jer se davi u kurcu al nije bas neko duboko grlo. Bio sam prije nekih 2 tjedna kod nje nakon godinu dana i promjenila je lokaciju na kojoj je bila dok sam bio redovno kod nje, Bele Bartoka u Prečkom, i sad se nalazi u unutrašnjosti kvarta iza konzuma na Zagrebačkoj Aveniji poslje Antunovića (Velika crvena zgrada), a to bi bilo Špansko pretpostavljam ako me google maps ne vara (ne poznajem ZG najbolje). Ulicu i broj sam zaboravio nažalost.
Nema veze sa majom
Bio sam i žao mi je
Ne davi se nego samo drka i lagano licka

l ova cura mi je odm

Kad traži bon to ti je prevara i nikad ali nikad ne kupuj nikakve bonove samo keš na ruke i to je to. Čim te traži uplatu unaprijed bilo preko neke aplikacije ili te traži bon odjebi to. A koju ti je rekla adresu ako moš napisati jer me nešto zanima?
ok thx! cim sam ju pito za neku sliku verifikacije, nema vise odgovora lol. e sad nez tocno jer sam vec obriso chat, al mislim da je bilo vodnikova 7 mozda ? tak nes, poprilicno sam siguran daje broj 7...

Jao sjetio sam se koja je ta, bio sam kod nje. Ne izgleda nesto, ima naocale, losa guzica, samo oral radi, ali voli kurac vise nego kruh jesti. Draga i simpaticna, meni je bilo fora jer je rekla da je doktorica za pimpeke i kaj se voli lupat s kurcem po faci, to joj je def plus kaj stvarno voli kitu.
Ova šta ste bacili link prije nije sigurno doktorica
Koja bi bila ta?

Bio sam ja sinoc.

Dogovor je preko whatsappa i ona se dopisiva. Trazila je selfie jer kao ne moze kod nje bilo tko. Lokacija je na Jarunu.

Vrata otvara mala zgodna Srpkinja, izgleda kao na slikama. Sise velike, s velikim bradavicama malo tamnije, umjetno napravljene(meni predobro izgledaju), ima onaj kurvinjski pogled. Komunikacija je super, stalno neka zajebancija, dirty talk, zadirkivanje, svadanje.

Sto se tice akcije djelovala je kao da joj se ne da i dosta toga kao ne moze. Pusi ga dobro, ali stavlja samo glavic i drka s rukom. Svadali smo se oko toga. Uhvatio sam je za glavu i poceo je lagano nabijati. Ona je pocela prigovarati i onda sam opet jos jace, pa opet prekine i kao prigovara, a smije se, pase kurvici.

Poceo sam ju fingerati, pa se pocela zaliti da ona to ne radi i da joj ne pase. Svejedno sam nastavio
i onda je psovala pa je pocela stenjati. Ugl tako je bilo stalno, svadamo se, dosta toga joj se ne da, prigovara, a zapravo ju treba na silu, to ju pali.

Seks je dosta dobar, iako je u startu bezveze, pokusavala sabotirati, valjda da provocira da opet budem agresivan prema njoj. Ljubiti se nikako nije htjela. Dok mi je ljubila vrat sam ju pokusao na silu, ali se uspjela izmakivati, i onda mi se smije i plazi jezik. Drolja mala.

Uglavnom treba grubo s njom da ju se aktivira inace ce biti bezveze akcija.

Bio sam ja sinoc.

Dogovor je preko whatsappa i ona se dopisiva. Trazila je selfie jer kao ne moze kod nje bilo tko. Lokacija je na Jarunu.

Vrata otvara mala zgodna Srpkinja, izgleda kao na slikama. Sise velike, s velikim bradavicama malo tamnije, umjetno napravljene(meni predobro izgledaju), ima onaj kurvinjski pogled. Komunikacija je super, stalno neka zajebancija, dirty talk, zadirkivanje, svadanje.

Sto se tice akcije djelovala je kao da joj se ne da i dosta toga kao ne moze. Pusi ga dobro, ali stavlja samo glavic i drka s rukom. Svadali smo se oko toga. Uhvatio sam je za glavu i poceo je lagano nabijati. Ona je pocela prigovarati i onda sam opet jos jace, pa opet prekine i kao prigovara, a smije se, pase kurvici.

Poceo sam ju fingerati, pa se pocela zaliti da ona to ne radi i da joj ne pase. Svejedno sam nastavio
i onda je psovala pa je pocela stenjati. Ugl tako je bilo stalno, svadamo se, dosta toga joj se ne da, prigovara, a zapravo ju treba na silu, to ju pali.

Seks je dosta dobar, iako je u startu bezveze, pokusavala sabotirati, valjda da provocira da opet budem agresivan prema njoj. Ljubiti se nikako nije htjela. Dok mi je ljubila vrat sam ju pokusao na silu, ali se uspjela izmakivati, i onda mi se smije i plazi jezik. Drolja mala.

Jedna od najlipših ljubavih priča koju san čuja u zadnje vrime. Prika, bas te oprala ljubav 😍😍😍

Bio sam ja sinoc.

Jebote treba ih uz plaćanje i ukrotiti.

Ova šta ste bacili link prije nije sigurno doktorica
Koja bi bila ta?
Neznam na koju ti misliš da je...ova cura te samo masira i popuši, i često je znala imat opravicu ko medicinska sestra odnosno kao neka figura iz zdravstva jer pretpostavljam da i je medicinska sestra il nes slicno... niš extra posebno...nije teta maja i nema duboko grlo...al voli kurac i dobro odradi za male pare..

Neznam na koju ti misliš da je...ova cura te samo masira i popuši, i često je znala imat opravicu ko medicinska sestra odnosno kao neka figura iz zdravstva jer pretpostavljam da i je medicinska sestra il nes slicno... niš extra posebno...nije teta maja i nema duboko grlo...al voli kurac i dobro odradi za male pare..
A velis teta maja ima duboko grlo? Dobro za znati, jos da uspijem doci kod nje jednom prilikom. 🫠

A velis teta maja ima duboko grlo? Dobro za znati, jos da uspijem doci kod nje jednom prilikom. 🫠
Nisam nikad bio kod Teta Maje..

To bi bila ova sa linka koji je netko stavio u njenu temu:

Čitajući forum sam vidio da je svi hvale i čekaju da dođe, da ima duboko grlo i da je 40+...netko iskusniji će ti znati recentirat kakva je, mene 40+ trenutno ne zanima...ugl svaka treća kurva je maja 🤣

Ugl u tražilici je nađi..

Nisam nikad bio kod Teta Maje..

To bi bila ova sa linka koji je netko stavio u njenu temu:

Čitajući forum sam vidio da je svi hvale i čekaju da dođe, da ima duboko grlo i da je 40+...netko iskusniji će ti znati recentirat kakva je, mene 40+ trenutno ne zanima...ugl svaka treća kurva je maja 🤣

Ugl u tražilici je nađi..
Ma znam ja za nju, kontaktirao sam ju ali eto nikad nije doslo do susreta. Nisam procitao nigdje da ima duboko grlo, to mi je novost. Opcenito mi je jako interesantna, budem pokusao ponovno..

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh