Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema veze sa majomNe bih znao na koju misliš, možda i jest, jer se davi u kurcu al nije bas neko duboko grlo. Bio sam prije nekih 2 tjedna kod nje nakon godinu dana i promjenila je lokaciju na kojoj je bila dok sam bio redovno kod nje, Bele Bartoka u Prečkom, i sad se nalazi u unutrašnjosti kvarta iza konzuma na Zagrebačkoj Aveniji poslje Antunovića (Velika crvena zgrada), a to bi bilo Špansko pretpostavljam ako me google maps ne vara (ne poznajem ZG najbolje). Ulicu i broj sam zaboravio nažalost.
l ova cura mi je odm
ok thx! cim sam ju pito za neku sliku verifikacije, nema vise odgovora lol. e sad nez tocno jer sam vec obriso chat, al mislim da je bilo vodnikova 7 mozda ? tak nes, poprilicno sam siguran daje broj 7...Kad traži bon to ti je prevara i nikad ali nikad ne kupuj nikakve bonove samo keš na ruke i to je to. Čim te traži uplatu unaprijed bilo preko neke aplikacije ili te traži bon odjebi to. A koju ti je rekla adresu ako moš napisati jer me nešto zanima?
ej pa nemoj tako, ti bi samo vise picke za sebe znam ja to! xD al thx na savjetu!Naravno da je prevara... ako si novi u ovome najbolje ti je da se ne upuštaš u igru začaranog svijeta toga i ponuda.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|