Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ja mislim da su svi fake oglasi članovi foruma i čitajuci nase komentare smišljaju nove i nove načine prevara. Nekad dok sam bio bas u ovom sportu sam znao zvati dosta oglasa i kad mi se ne javi na poziv nego mi pise na whatsapp odmah nakon poziva sve mi bude jasno. Jer nakon te poruke odmah opet nazovem i ona (on) ne podigne slusalicu,, sve jasnoJoš sam zaboravio napisat mislim da je on ili ona član foruma i čita poruke.
Ajmo jos jednom ponoviti. Samo solarno placanje, pare na ruke, nista drugo.Ja sam bio, tj. nisam bio. Dogovorili smo vrijeme i sve je bilo ok. Kad sam došao na adresu otvorila mi je vrata od zgrade i rekla da novce ostavim u vrećici koja je na sandučićima odmah kod ulaza, a da me ona čeka na 4.ili 5. katu. Tu sam stao, razmislio i okrenuo se
Slatka tajna nije Ema Črna....Ema črna siget?
JA TI JEEEEBEMMM MATER, POSRED PIČKE !
Jel se moze dogovorit i za sex?Aktivna je Maja cijelo vrijeme ali ima stalne. S vremena na vrijeme izbaci oglas, bas sam sad naletio na oglas i vidio da je broj telefona isti:
![]()
Masaže !
Lijepa djevojka (30 god) pruža usluge profesionalne masaže, te ugodnih i opuštajućih masaža. Prostor ugodan, parking…www.oglasnik.hr
Ja ih nebi jeba ni da one meni plate!![]()
Duet za pamćenje
Duet za pamćenje, ugodne, njegovane dame 50+, opustit će Vas u svom klimatiziranom prostoru, uz obostrano zadovoljstvowww.oglasnik.hr
Da li je tko bio?
Ne mogu nista naci na forumu
Jao sjetio sam se koja je ta, bio sam kod nje. Ne izgleda nesto, ima naocale, losa guzica, samo oral radi, ali voli kurac vise nego kruh jesti. Draga i simpaticna, meni je bilo fora jer je rekla da je doktorica za pimpeke i kaj se voli lupat s kurcem po faci, to joj je def plus kaj stvarno voli kitu.Ne bih znao na koju misliš, možda i jest, jer se davi u kurcu al nije bas neko duboko grlo. Bio sam prije nekih 2 tjedna kod nje nakon godinu dana i promjenila je lokaciju na kojoj je bila dok sam bio redovno kod nje, Bele Bartoka u Prečkom, i sad se nalazi u unutrašnjosti kvarta iza konzuma na Zagrebačkoj Aveniji poslje Antunovića (Velika crvena zgrada), a to bi bilo Špansko pretpostavljam ako me google maps ne vara (ne poznajem ZG najbolje). Ulicu i broj sam zaboravio nažalost.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|