ZAGREB - Jel bio tko?

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ma nisam išao kod nje samo sam joj napisao da sam na adresi i ona da gleda kroz prozor i da me ne vidi i na kraju me počela vriđat jer joj nisam odgovarao na poruke jer nisam ni bio na adresi. zato mislim da nije prevara.
Ja sam bio, tj. nisam bio. Dogovorili smo vrijeme i sve je bilo ok. Kad sam došao na adresu otvorila mi je vrata od zgrade i rekla da novce ostavim u vrećici koja je na sandučićima odmah kod ulaza, a da me ona čeka na 4.ili 5. katu. Tu sam stao, razmislio i okrenuo se

Ja sam bio, tj. nisam bio. Dogovorili smo vrijeme i sve je bilo ok. Kad sam došao na adresu otvorila mi je vrata od zgrade i rekla da novce ostavim u vrećici koja je na sandučićima odmah kod ulaza, a da me ona čeka na 4.ili 5. katu. Tu sam stao, razmislio i okrenuo se
Sve domace whatsappuse osim slatke tajne su prevara. Za strankinje razumijem zasto ide Whatsapp jer ne znaju hrvatski, a mi ne znamo portugalski I spanjolski barem vecina nas, dok za domace nema razloga da dogovor ne bude pozivom.

Trebo si joj rec evo jesam i rec joj da se penjes i sakrit se negdje u prizemlju i poslikat nam.pristavca koji uzima vrecicu
Mamu im prevarantsku

Haha imaju novu metodu prevare, sad ne traže bon nego novce u sandučić. Nadam se da će jednog od tih prištsvca netko uhvatiti i razbiti mu glavu
Ja sam nasjeo na a bon foru kad su pristavci imali frendice koje su angazirali da pricaju na poziv. Sram me ali sta cu. Cesto sam u bg,, imaju i oni takvih prevaranata kolko oces, tamo i batine poberes ak dodjes u stan i ne predas svu lovu

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh