ValentinaStar
Cao, uživo online. Molim galanterija i diskrecija, za prvi dogovor javite preko whatsapp.
Kaze pola sata 70
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za ovu bi ja prije rekao sa je bonasicaJako ,jako dobra .. iznenadit češ se. Probao nedavno ....ufff nebi izašao iz njene sobe dva dana....ma radi čuda. Ukrajinka ,tako veli,ali bi rekao da je srpkinja. Ali nema veze.Daje sve od sebe....ugodna,strpljiva,podatna,željna,....uglavnom radiš šta hočeš i to ti pokazuje na jako dobar način. Voli galamiti ...ali to mene pali , ....uglavnom ,ponovo ču kod nje!
Piše uzivo online u oglasu...Ima ko kakav info?![]()
ValentinaStar
Cao, uživo online. Molim galanterija i diskrecija, za prvi dogovor javite preko whatsapp.www.oglasnik.hr
Kaze pola sata 70
Jel si bio kod nje30 min 100 evra
To je Maja. Evo sad naletio na oglas:cura kaj je radila masažu i pušenje, bele bartoka blizu antunovića, penzija?
Aktivna je Maja cijelo vrijeme ali ima stalne. S vremena na vrijeme izbaci oglas, bas sam sad naletio na oglas i vidio da je broj telefona isti:dobro pitanje. moguće da sam u krivu, ali brijem da je bila trudna u nekoj kasnijoj fazi rada..i onda je samo nestala
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|