ZAGREB - Jel bio tko?

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
dobro pitanje. moguće da sam u krivu, ali brijem da je bila trudna u nekoj kasnijoj fazi rada..i onda je samo nestala
Aktivna je Maja cijelo vrijeme ali ima stalne. S vremena na vrijeme izbaci oglas, bas sam sad naletio na oglas i vidio da je broj telefona isti:

Jako ,jako dobra .. iznenadit češ se. Probao nedavno ....ufff nebi izašao iz njene sobe dva dana....ma radi čuda. Ukrajinka ,tako veli,ali bi rekao da je srpkinja. Ali nema veze.Daje sve od sebe....ugodna,strpljiva,podatna,željna,....uglavnom radiš šta hočeš i to ti pokazuje na jako dobar način. Voli galamiti ...ali to mene pali , ....uglavnom ,ponovo ču kod nje!
Znaci vrijedi otic?

Moram pitat, jel ona ima veze s majom spansko, cuveno duboko grlo?
Ne bih znao na koju misliš, možda i jest, jer se davi u kurcu al nije bas neko duboko grlo. Bio sam prije nekih 2 tjedna kod nje nakon godinu dana i promjenila je lokaciju na kojoj je bila dok sam bio redovno kod nje, Bele Bartoka u Prečkom, i sad se nalazi u unutrašnjosti kvarta iza konzuma na Zagrebačkoj Aveniji poslje Antunovića (Velika crvena zgrada), a to bi bilo Špansko pretpostavljam ako me google maps ne vara (ne poznajem ZG najbolje). Ulicu i broj sam zaboravio nažalost.

Ne bih znao na koju misliš, možda i jest, jer se davi u kurcu al nije bas neko duboko grlo. Bio sam prije nekih 2 tjedna kod nje nakon godinu dana i promjenila je lokaciju na kojoj je bila dok sam bio redovno kod nje, Bele Bartoka u Prečkom, i sad se nalazi u unutrašnjosti kvarta iza konzuma na Zagrebačkoj Aveniji poslje Antunovića (Velika crvena zgrada), a to bi bilo Špansko pretpostavljam ako me google maps ne vara (ne poznajem ZG najbolje). Ulicu i broj sam zaboravio nažalost.
Ne, ova je bas dubokogrlasica. Plavusa, niza, tak srednje 30te god, slatka u faci, nema je vec jako dugo na PO, valjda ima stalne. A mozda bi mogao posjetiti ovu ako se davi u kurcu, koliko cepa?

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh