Ma to ona gabrijela simunec debela umisljena krmaca ne isplati se uopce pokusavat dog s njom
Ima netko iskustva sa ovom?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma to ona gabrijela simunec debela umisljena krmaca ne isplati se uopce pokusavat dog s njom
Ima netko iskustva sa ovom?
Nevjerojatno je da domaće s obzirom da sad imaju konkurenciju koja ih šije za cijelo koplje nisu još ništa promijenile, možda je čak i gore. To bojim se da samo potvrđuje tvoju tezuBio sam sad s jednom s plavog. Dosad sam iso samo na Srpkinje(Srpkinje su mi top) sa plavog i reko idem probat malo neku nasu. I ajme meni... Pitam se sta je meni ovo trebalo...
Ajd probat cu Anju s obzirom da dobro izgleda. Ak nece bit ok, posteno cu ju izvrijedat kao i ovu s kojom sam danas bio.
Fkt vecina nasih cura je za kurac bilo kurve ili drolje ili obicne cure. Kao da su aseksualne u odnosu na ove druge cure ili nemaju istraženu seksualnost ne znam kako bi se drugacije izrazio. Naravno ima izuzetaka, ali rijetko. Bio sam sa curama iz cijelog svijeta i ovo je dno dna. Mislim da cu morati neku latinu zeniti ili Ruskinju. Bilo sta samo ne nase. Ukrajinke, Venezuelke, Gruzijke, Madarke, Kazakhstanke, sve su bolje... A pogotovo Srpkinje.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|