E to neznamDa li je neko vrijeme radila u Smiciklasovoj(Marticeva)..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E to neznamDa li je neko vrijeme radila u Smiciklasovoj(Marticeva)..
Kratko osisana plavusa,velike grudi,sada oko mozda 60 godina....E to neznam
Stara babaKratko osisana plavusa,velike grudi,sada oko mozda 60 godina....
Pa nisam rekao da je djevojcica,samo unam da je ostala u pozitivnom sjecanju,barem kod meneStara baba
Jako skupa..nudi da se dođe u stan koji ceka adaptaciju u Dubravi..samo klasika sve s gumomDal je bio tko kod nje moze neki info?Žena traži muškarca - Seks - Ljubavni oglasnik
38 god., Zagreb.Tražim muškarca za druženje ,uz vašu nagradu.Molim kontakt isljučivo na mail.ljubavni-oglasnik.net
To je neka druga ondaKratko osisana plavusa,velike grudi,sada oko mozda 60 godina....
Imaš kontakt? Rado bih upoznao bakicuNina 50?
Slike su njeneJel Anja fkt ovak izgleda ili su slike fejk? https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/anja-oglas-6399011
DaI pirs na sisi?
S kojom si bio? Link?Bio sam sad s jednom s plavog. Dosad sam iso samo na Srpkinje(Srpkinje su mi top) sa plavog i reko idem probat malo neku nasu. I ajme meni... Pitam se sta je meni ovo trebalo...
Ajd probat cu Anju s obzirom da dobro izgleda. Ak nece bit ok, posteno cu ju izvrijedat kao i ovu s kojom sam danas bio.
Fkt vecina nasih cura je za kurac bilo kurve ili drolje ili obicne cure. Kao da su aseksualne u odnosu na ove druge cure ili nemaju istraženu seksualnost ne znam kako bi se drugacije izrazio. Naravno ima izuzetaka, ali rijetko. Bio sam sa curama iz cijelog svijeta i ovo je dno dna. Mislim da cu morati neku latinu zeniti ili Ruskinju. Bilo sta samo ne nase. Ukrajinke, Venezuelke, Gruzijke, Madarke, Kazakhstanke, sve su bolje... A pogotovo Srpkinje.
I sa kojom si bio sa Anjom ili nekom drugom?Bio sam sad s jednom s plavog. Dosad sam iso samo na Srpkinje(Srpkinje su mi top) sa plavog i reko idem probat malo neku nasu. I ajme meni... Pitam se sta je meni ovo trebalo...
Ajd probat cu Anju s obzirom da dobro izgleda. Ak nece bit ok, posteno cu ju izvrijedat kao i ovu s kojom sam danas bio.
Fkt vecina nasih cura je za kurac bilo kurve ili drolje ili obicne cure. Kao da su aseksualne u odnosu na ove druge cure ili nemaju istraženu seksualnost ne znam kako bi se drugacije izrazio. Naravno ima izuzetaka, ali rijetko. Bio sam sa curama iz cijelog svijeta i ovo je dno dna. Mislim da cu morati neku latinu zeniti ili Ruskinju. Bilo sta samo ne nase. Ukrajinke, Venezuelke, Gruzijke, Madarke, Kazakhstanke, sve su bolje... A pogotovo Srpkinje.
slažem se , naše su kao kipovi, nula volje, želje, erotike,,, dosadne trebe skroz....skoro bio i ne bih više.....nek se uce " zanatu" kako to Brazilke rade ili Ukrajinke; Ruskinja i ostale cure ....lip pozdravBio sam sad s jednom s plavog. Dosad sam iso samo na Srpkinje(Srpkinje su mi top) sa plavog i reko idem probat malo neku nasu. I ajme meni... Pitam se sta je meni ovo trebalo...
Nije bas tako. Ja sam sa Pamelom, Karlom, Emom, Zoe, Laurom, Anom imao dobre jebacine.slažem se , naše su kao kipovi, nula volje, želje, erotike,,, dosadne trebe skroz....skoro bio i ne bih više.....nek se uce " zanatu" kako to Brazilke rade ili Ukrajinke; Ruskinja i ostale cure ....lip pozdrav
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|