Sperminator
Well-known member
Ne slušaj ih što će ti žensko kad to možeš i sam!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne mogu vjerovati da ljudi jos uvijek idu u taj bezvezni salon I bacaju novce radi malo drkiceDecki moze pomoc? Dal' je bio tko na masaži nedavno u žumberackoj ? Bio sam kod prije dok je Alisa bila, super figura, sindi je dobro masirala i imala neobrijanu picu a KIA nije bila nesto posebno. E sad vidim da ima nova Nikol, dal' se isplati Ici kod nje? Unaprijed hvala
Ne kuzim zasto ne? Naprimjer meni ponekad pase malo masaže i malo drkanje, i Sindi i Alisa su dobro masirala jedino kod kie je bilo trackanje. Zato i pitam kakva je nikolNe mogu vjerovati da ljudi jos uvijek idu u taj bezvezni salon I bacaju novce radi malo drkice![]()
Dobro I koliko to placas?Ne kuzim zasto ne? Naprimjer meni ponekad pase malo masaže i malo drkanje, i Sindi i Alisa su dobro masirala jedino kod kie je bilo trackanje. Zato i pitam kakva je nikol
Takva ne postoji, bar ne za nas obicne smrtnike, probaj EGE.Bio sam kod ove dame, rekao aj probaj stariju , žena tocno zna svoj posao jebe se i pusi odlicno a ne neke one mlade djevojke bi se jebale i nebi se ,ova je vrh ko nije probao neka proba![]()
Zgodna žena 47 g.
Njegovana crnka, visoka, vitka, 174/58, poziva Vas na ugodno druženje u svoj ugodan prostor. Samo za mlađe osobe i finu…www.oglasnik.hr
I pitanje jos jedno dali ima tko koju mlađu domaču do 27godina da se voli jebat i da sudjeluje u sexsu, ovo na plavom oglasu je postalo koma
Čestitam, pojebao si legendarnu Crnu panteru!Bio sam kod ove dame, rekao aj probaj stariju , žena tocno zna svoj posao jebe se i pusi odlicno a ne neke one mlade djevojke bi se jebale i nebi se ,ova je vrh ko nije probao neka proba![]()
Zgodna žena 47 g.
Njegovana crnka, visoka, vitka, 174/58, poziva Vas na ugodno druženje u svoj ugodan prostor. Samo za mlađe osobe i finu…www.oglasnik.hr
I pitanje jos jedno dali ima tko koju mlađu domaču do 27godina da se voli jebat i da sudjeluje u sexsu, ovo na plavom oglasu je postalo koma
Bio u petak,a to je crna pantera novi sam na forumu pa nisam upucen,inace se ne ljubim i ne lizem kurvama di je imala herpes na čubiČestitam, pojebao si legendarnu Crnu panteru!Kada si to bio? Pitam jer su neki pisali kako ima veliki herpes na usni.
Vise volim domace, nekako strankinje mi ne odgovaraju neznam strani jezik pa mi to odbojnoBio u petak,a to je crna pantera novi sam na forumu pa nisam upucen,inace se ne ljubim i ne lizem kurvama di je imala herpes na čubi
Nema vise herpesa...Čestitam, pojebao si legendarnu Crnu panteru!Kada si to bio? Pitam jer su neki pisali kako ima veliki herpes na usni.
Nisam bio dugo tamo, jos su kune bile, bilo je 200-400 knDobro I koliko to placas?
Nije svaki odlazak na masažu i drkanje (happy end) bacanje novca. Naprimjer, Marina Ds (Dom sportova): https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/atraktivna-maserka-oglas-6414692Ne mogu vjerovati da ljudi jos uvijek idu u taj bezvezni salon I bacaju novce radi malo drkice![]()
koliko je sad kod nje masaža s oralnim? zadnji puta sam bio kad su još kune bile, dobra masaža i pljuganjeNije svaki odlazak na masažu i drkanje (happy end) bacanje novca. Naprimjer, Marina Ds (Dom sportova): https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/atraktivna-maserka-oglas-6414692
Kod nje sam uvijek išao na komplet ali par puta mi ga je izdrkala jer drugačije nisam mogao svršiti. Žena drka bolesno dobro. Fenomenalan hvat/ stisak. Jednom su mi se noge tresle dok sam svršavao, a drugi put sam skoro pao s kreveta prilikom svršavanja koliko je dobro bilo...
Jel ima komplet ulsluguNije svaki odlazak na masažu i drkanje (happy end) bacanje novca. Naprimjer, Marina Ds (Dom sportova): https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/atraktivna-maserka-oglas-6414692
Kod nje sam uvijek išao na komplet ali par puta mi ga je izdrkala jer drugačije nisam mogao svršiti. Žena drka bolesno dobro. Fenomenalan hvat/ stisak. Jednom su mi se noge tresle dok sam svršavao, a drugi put sam skoro pao s kreveta prilikom svršavanja koliko je dobro bilo...
koliko je sad kod nje masaža s oralnim? zadnji puta sam bio kad su još kune bile, dobra masaža i pljuganje
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|