ZAGREB - Jel bio tko?

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Bio kod nje prije par dana,pristojna drži se dogovora, sudjeluje u svemu, dobro izgleda,malo teže ju je dobit na telefon ali uspio sam nekako,svakako za preporuku,
Svaka čast, ja ju već skoro 10 godina povremeno pokušavam dobiti (i stalno ima tih 25 godina, tako da me više čak ni ne zanima toliko) 😂

Dakle one dvije sto se oglasavaju kao Irena i Marta i rade samo u paru. Nisam bas nasao nekih informacija samo da je neko napisao da je cuo da su odroni. Ako je netko stvarno bio molio bi neki opis da znam sta se nudi. Ako su neke dobrostojece milfare im in

Ovaj oglas:

Vidim prrko nekoliko strankinja ili dobrih domaćih koje rade na whatsapp i pisu da primaju samo gotovinu, a ne bonove... 100e pola sata

I ova Čehinja koja traži 150e za 30min
+385 91 926 3354

jel to sto uspio?

Vidim prrko nekoliko strankinja ili dobrih domaćih koje rade na whatsapp i pisu da primaju samo gotovinu, a ne bonove... 100e pola sata

I ova Čehinja koja traži 150e za 30min
+385 91 926 3354

jel to sto uspio?
i ova isto na wappu joj pise na slici da je gotovina na ruke
+385976775965

Kakve su ovo brije😂😂. Ne znam bi li se smijao ili plakao, ima je i na ljubavnom oglasniku, daj samo procitajte opis oglasa, je li itko ide uopce na ovakvo sto. Btw 300€ je 1h😂.
300 € + 1000€ poslije za liječenje piṣ̌e.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh