Sumnjam da je prevara. Traži bonove.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sumnjam da je prevara. Traži bonove.
ukljuci mozak i probaj naci bar jedan smisleni razlog zašto bi tražila bonove umjesto keša?Sumnjam da je prevara. Traži bonove.
Kolega, do prije 7-8 godina na Malešnici je radila Matea, mislim da je bila 90-to godište pa bi sad imala oko 35 godina. Oral joj je bio vrhunski, a davala je i bez gumice sa svršavanjem unutra. Ostala je trudna prije desetak godina dok se još bavila ovim poslom, a kasnije se navodno zaposlila negdje u kafiću i udala.Po ožiljcima pretpostavljam da je to Ivana, za izbjegavanje...
Ja sam bio sa Laurom iz Svetica, no nema je u zadnje vrijeme. I kakva frendica? uvijek je ona bila sama u stanu.Bio netko s Laurom (Svetice) i frendicom? Kakva je frendica, se isplati?
Poznato jel radi uopće? jel bio tko u skorije vrijeme ?0958564135
Nemas takvih u Dubravi i Sesvetama...Jel može neka preporuka u Dubravi? Imam nešto za obavljati pa nemam vremena obilaziti druge kvartove.
Može s oglasnika, ege... nebitno...
Važno da je uredna i normalna.
Kad SI je zvao? Kad ju je najlakse dobiti?Bio kod nje prije par dana,pristojna drži se dogovora, sudjeluje u svemu, dobro izgleda,malo teže ju je dobit na telefon ali uspio sam nekako,svakako za preporuku,![]()
Plavokosa 25
Hello :) pružam masaže, druženje uz senzualne dodire i završetke, dominacija, fetiši :) Uredan, lijep i čist prostor.…www.oglasnik.hr
Zvao oko 13 jbg valjda sam ju slucajno dobioKad SI je zvao? Kad ju je najlakse dobiti?
Imaš cijelu temu o njoj, i nijedne pozitivne recenzijeKakva je ova?
![]()
Kim
Zovite me prije dolaska, radim sa pola svijeta,radim sa svima samo morate biti fini i kulturni . Ovo ovdje su vam moje…www.oglasnik.hr
Jel netko bio?
Hvala ti, sorry već sam poslao pa onda našao da ima ranije pisanoImaš cijelu temu o njoj, i nijedne pozitivne recenzije
Svaka čast, ja ju već skoro 10 godina povremeno pokušavam dobiti (i stalno ima tih 25 godina, tako da me više čak ni ne zanima toliko)Bio kod nje prije par dana,pristojna drži se dogovora, sudjeluje u svemu, dobro izgleda,malo teže ju je dobit na telefon ali uspio sam nekako,svakako za preporuku,![]()
Plavokosa 25
Hello :) pružam masaže, druženje uz senzualne dodire i završetke, dominacija, fetiši :) Uredan, lijep i čist prostor.…www.oglasnik.hr
Nisi ništa propustioSvaka čast, ja ju već skoro 10 godina povremeno pokušavam dobiti (i stalno ima tih 25 godina, tako da me više čak ni ne zanima toliko)![]()
Nije bas Tako, Ima 29-30 godina I prilicno dobro izgleda I usluga je na nivou, uvijek se trudi, i prijateljski je nastrojena. Jedan od najboljih izbora na P.O. minus je tesko ju je dobiti I ne oglasava se bas cesto.Nisi ništa propustio
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|