ZAGREB - Jel bio tko?

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
SEX ONA TRAZI NJEGA tetaTea Dobar dan ekipa!znaci ovako,trazim frajera /decka uglavnom musko iako volim i zene hahah Znaci pod kategorijom sex podrazumijeva se da trazim to isto medutim uz nadoplatu. prostor svoj nemam tako da ISKLJUCIVO DOLAZIM U TVOJ PROSTOR, APARTMAN, HOTEL,kako se snades Normalna sam cura ,trazim nekoga s kim bih recimo provela neko vrijeme koliko nam oboje odgovara,ne gledam na sat i nejdem po satu,nisam od onih koje samo odraduju.JEl bio tko kod ove?
Gdje ima taj oglas?

Inace ovo ne radim, ali pregledao sam cijeli forum i nigdje nema nista o njoj, a cura (slike)mi je strasno poznata cini kao da sam bio vec kod nje. E sad inace odem i platim i ne zamaram se komentarima sa foruma, ali cim mi se cini tako poznata znaci da je bilo ili jako dobro ili jako lose. Znam da je to neka otprije 3-4 godine, i samo me zanima ako se tko sjeca kako se prije zvala i sjetit cu se tko je i kako nam je bilo. Hvala

Inace ovo ne radim, ali pregledao sam cijeli forum i nigdje nema nista o njoj, a cura (slike)mi je strasno poznata cini kao da sam bio vec kod nje. E sad inace odem i platim i ne zamaram se komentarima sa foruma, ali cim mi se cini tako poznata znaci da je bilo ili jako dobro ili jako lose. Znam da je to neka otprije 3-4 godine, i samo me zanima ako se tko sjeca kako se prije zvala i sjetit cu se tko je i kako nam je bilo. Hvala
I meni su slike poznate,al mislim da je druga djevojka.
Slike posuđene sa weba

Ovo su slike Laure...bila na Jaruščici

Bivša Top klasa , Laura . Srpkinja sada oko 40 god . Dobro tijelo , solidna usluga
Bila je nekad 400/600 starih . Sad je na Jaruscici , traži 100 E za pola sata . Malo previše za nju . Cura nije losa .

Bivša Top klasa , Laura . Srpkinja sada oko 40 god . Dobro tijelo , solidna usluga
Bila je nekad 400/600 starih . Sad je na Jaruscici , traži 100 E za pola sata . Malo previše za nju . Cura nije losa .

Jel to cura koja je u preckom bila pored vivasa?

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh