Ja sam u Kopenhagenu ali kad vidim noge dođe mi da razmišljam malo bolje pogledaj slikekakva je?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam u Kopenhagenu ali kad vidim noge dođe mi da razmišljam malo bolje pogledaj slikekakva je?
Hahahahaha u kojem smislu?Ja sam u Kopenhagenu ali kad vidim noge dođe mi da razmišljam malo bolje pogledaj slike
Ako ne vidiš onda ti nemogu pomoćiHahahahaha u kojem smislu?
Zašto Cigo ili Šipac?![]()
Prekrasna Tonka
Pružam nezaboravno druženje u mom prostoru. Vitka sam djevojka 27 godina, lijepih grudi, te molim samo ozbiljne neka…www.oglasnik.hr
Bio jučer poslijepodne i preporuka za izbjegavanje! Zapruđe, Plodine. Tražila je 100/30, 160/60
Nije Tonka, nije prekrasna, mršavija nego ova na slikama ali je zato higijena i više nego upitna. Dočekala me samo u nekoj prljavoj majici bez gaćica, na stolu masni papir i neka čajna salama s komadom kruha i napola puna čaša pive. Kao da je pimp izašao par minuta van dok se ja ne ispraznim. Kad sam rekao da neću i krenuo prema vratima bila je sva splašena, a ja sam se do auta stalno osvrtao i gledao preko ramena. Ne bih se iznenadio da mi je prišao neki Cigo ili Šipac, pokazao nož i rekao da sam mu dužan 200 eura na ime izgubljene dobiti. Sad ozbiljno razmišljam da nabavim kalaš kad idem na kurve.
A, jbt, pa čovjek iz Kopenhagena vidi što ti ne vidiš.Hahahahaha u kojem smislu?
U pravu si, ali osjetio sam se kao naivac u filmovima Emira Kusturice.Zašto Cigo ili Šipac?
Zašto ne, Hrvat ili Srbin?
hebate koji je to odronBio tko?![]()
Sexxx bombaa
Mlada curka od 32 godine nudi odličan provd I predivne nezaboravne trenutke. Imam 65 kila i visoka sam 172 i imam grudi…www.oglasnik.hr
Nemoj se ljutiti ali nisi dao dobar primjer. Jer ni ta sa linka ne izgleda toliko dobro za te pare koje traži.Ponavljam link, nisam dobro iskopirao
Imas ti koju?Nemoj se ljutiti ali nisi dao dobar primjer. Jer ni ta sa linka ne izgleda toliko dobro za te pare koje traži.
Evo imam ja bolju ako ti išta znaći. Evo ova naprimjer i još je jeftinija i usluga joj je vrh iako na prvu ne izgleda nešto posebno uživo je ljepša nego na slikama.Imas ti koju?
Ne ljutim se naravno, meni je top. Visoka, zgodna, prica engleski, voli se zezat, akcija odlicna. Ukusi su razliciti.Nemoj se ljutiti ali nisi dao dobar primjer. Jer ni ta sa linka ne izgleda toliko dobro za te pare koje traži.
Ova je top...nisam još proba crnku...ima tko kakva iskustva s crnim ženama...čuo da imaju specifičan mirisEvo imam ja bolju ako ti išta znaći. Evo ova naprimjer i još je jeftinija i usluga joj je vrh iako na prvu ne izgleda nešto posebno uživo je ljepša nego na slikama.
Ja sam bio par puta sa crnkinjom i imale su normalan miris (ljepo su mirisale). Nikakav specifičan miris nisu imale.Ova je top...nisam još proba crnku...ima tko kakva iskustva s crnim ženama...čuo da imaju specifičan miris
Meni ovo djeluje iskren oglas...pogotovo..."po mogućmosti na duže".Je li tko bio?
Google search mi ništa ne pokazuje.
![]()
Ljepotica Lea !
Pružam prekrasne trenutke situiranoj gospodi po mogućnosti druženje na duže! Vitka sam i imam 25 godina i lijepu plavu…www.oglasnik.hr
E, ovoj bi dao da me siluje.Evo imam ja bolju ako ti išta znaći. Evo ova naprimjer i još je jeftinija i usluga joj je vrh iako na prvu ne izgleda nešto posebno uživo je ljepša nego na slikama.
Nemoj danas, Uskrs je, idi na misuSutra -Nedelja sam u Zagrebu termine zakazite na vrijeme
38761801368
Bojana
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |