ZAGREB - Jel bio tko?

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
+385 97 663 5081

Jel zna netko možda od koje ženske je ovaj broj i jel za preporučit ? Našao sam broj u mobitelu i ne mogu nikako na forumu nać niti oglas niti Recenziju. Ako ima netko neku informaciju bio bi zahvalan.

Zamisli kakav sam prevaran da od kad sam na forumu nitko nije napisao da sam nekoga zajebo. Ako ti je teško izdvojiti za neku informaciju nemoj se javljati ljudima u poruke i moliti ih da ti daju broj besplatno. Imaj muda i potraži broj sam. Vrlo jednostavno
Kao prvo, ne laži jer nikada nisam tražio ništa besplatno. To što ti nisi dao nijedan dokaz da uistinu imaš broj, ne znači da sam od tebe tražio nešto besplatno. Ti si od mene tražio da ti pošaljem screenshoot iz aircash aplikacije, a sam nisi u stanju napraviti jedan screenshoot razgovora kojim bi potvrdio da imaš broj.

Kao prvo, ne laži jer nikada nisam tražio ništa besplatno. To što ti nisi dao nijedan dokaz da uistinu imaš broj, ne znači da sam od tebe tražio nešto besplatno. Ti si od mene tražio da ti pošaljem screenshoot iz aircash aplikacije, a sam nisi u stanju napraviti jedan screenshoot razgovora kojim bi potvrdio da imaš
Da ti ponovim, potraži cure sam nemoj ljude tražiti da ti daju brojeve besplatno. Pozdrav

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh