Fistingboy
New member
Može i meni broj
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
IstinaPrevarant, tražit će 40 eura. ne nasjedajte.
I meni istoIstina
Ili ovu?
Je probao netko ovu malu? Izgleda preslatko, taman za razvaljivanje dupeta.![]()
Zaboravi, druga cura na adresi, ni priblizno ovoj sa slika. Samo sam se okrenuo, jos pitam tupavog agenta jel to cura sa slika i kaze mi da, naravno. Pocecu trazit video dokaz prije dolaska.
Je probao netko ovu malu? Izgleda preslatko, taman za razvaljivanje dupeta.![]()
Hvala, skoro otisaoZaboravi, druga cura na adresi, ni priblizno ovoj sa slika. Samo sam se okrenuo, jos pitam tupavog agenta jel to cura sa slika i kaze mi da, naravno. Pocecu trazit video dokaz prije dolaska.
odlično si informiranTu je pola likova gej..
Zamisli kakav sam prevaran da od kad sam na forumu nitko nije napisao da sam nekoga zajebo. Ako ti je teško izdvojiti za neku informaciju nemoj se javljati ljudima u poruke i moliti ih da ti daju broj besplatno. Imaj muda i potraži broj sam. Vrlo jednostavnoPrevarant, tražit će 40 eura. ne nasjedajte.
Kao prvo, ne laži jer nikada nisam tražio ništa besplatno. To što ti nisi dao nijedan dokaz da uistinu imaš broj, ne znači da sam od tebe tražio nešto besplatno. Ti si od mene tražio da ti pošaljem screenshoot iz aircash aplikacije, a sam nisi u stanju napraviti jedan screenshoot razgovora kojim bi potvrdio da imaš broj.Zamisli kakav sam prevaran da od kad sam na forumu nitko nije napisao da sam nekoga zajebo. Ako ti je teško izdvojiti za neku informaciju nemoj se javljati ljudima u poruke i moliti ih da ti daju broj besplatno. Imaj muda i potraži broj sam. Vrlo jednostavno
Da ti ponovim, potraži cure sam nemoj ljude tražiti da ti daju brojeve besplatno. PozdravKao prvo, ne laži jer nikada nisam tražio ništa besplatno. To što ti nisi dao nijedan dokaz da uistinu imaš broj, ne znači da sam od tebe tražio nešto besplatno. Ti si od mene tražio da ti pošaljem screenshoot iz aircash aplikacije, a sam nisi u stanju napraviti jedan screenshoot razgovora kojim bi potvrdio da imaš
Da ti ponovim, potraži cure sam nemoj ljude tražiti da ti daju brojeve besplatno. Pozdrav
Ovaj trilo je samo ljut i ljubomoran jer mu nisam dao broj besplatno. Ja broj imam zato i trazim poklon za nj jer znam da vrijedi. Ne trazim nikog da mora pokloniti nestoJel ima netko ovdje da mu je ovaj Miki nakon sto mu je płatio dao broj
Da je dobra, reklamirala bi se.Ovaj trilo je samo ljut i ljubomoran jer mu nisam dao broj besplatno. Ja broj imam zato i trazim poklon za nj jer znam da vrijedi. Ne trazim nikog da mora pokloniti nesto
čini mi se da on svojoj ženi traži jebača i još se želi ogrebati zaDa je dobra, reklamirala bi se.
Bio... Dočekala me druga cura, ali stvarno extra. Meni puno bolja od ove na slikama. Ukrajinka, govori hrvatski. Tražio sam kasnije njen profil, ali nisam pronašao.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
|