Pikiram si ove dvije za vikend:
Ako netko nešto zna, nek viče!
Ako netko nešto zna, nek viče!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slicice?Razmjena javite se
Jok .Slicice?
Probao ja kod Irine zbog pozitivnih komentara, ali inzistira na selfiju pa sam odustao ispred ulaza u zgradu. Jasno mi je da i one imaju nekakav sistem minimiziranja rizika i razumijem to. Samo je glupo da se to ne kaže unaprijed pa tko ne želi slati selfi niti ne gubi svoje i njihovo vrijeme. Predlažem da je odmah pitaš ako to je to važno.Irina preporuka svakako, imaš puno o njoj na forumu, Zayu pokušavam i ja dogovorit za sutra
Pa nisu baš neke pice. Za te pare možeš puno bolje naći.Malo je skupo, al jebiga, želja je velika, pare će se opet zaradit, tu su da se troše
O ukusima se ne raspravlja, meni su bomba, to što su mlađe je samo extra. A i vjeruj mi, prešao sam cijeli EGE skoro, niti jedne neće sve ovo na šta su ove pristale, ni blizu.Pa nisu baš neke pice. Za te pare možeš puno bolje naći.
Nigdje! Nema toga više! Sve neke bezveznjače!gdje otići na dobar oral u zgu?
Kod Panteregdje otići na dobar oral u zgu?
Tko je ta?Kod Pantere
Potrazi malo po forumu budes nasao. Crna pantera, NivesTko je ta?
Jutro, moze broj?Imam broj od starije cure oko 35 39 godina iz Samobora ako koga zanima javite se u inbox
Može i meni brojImam broj od starije cure oko 35 39 godina iz Samobora ako koga zanima javite se u inbox
Moze brojJutro, moze broj?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |