Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
PotvrđujemMa ima par.žena iz plavog oglasa koje su ok ,samo treba pametno birati obično su to ženske koji su često zauzeta pa teže se dogovoriti termin
Jel bio tko?
![]()
Djevojka 34 za diskretno druženje
Brineta za druzenje 34/173/68/4.Iskljucivo moj prostorwww.oglasnik.hr
I ovo je njen oglas, Utrine jedan od nebodera, meni se nije svidjela,jer nema veze sa slikama ili su slikane iz jako dobrog kuta, nismo se dogovorili, pa sam otisao![]()
Alisa nije, Sindi je dlakavaJe li Alisa dolje dlakava?
Lažnjak .....Bio tko mozda kod ove? Ako je ona koja je na slikama dobra je, 80 je sat, a hoće 10 eura abon, kaže jer su ljudi neodgovorni pa ne dođu, e sad riskirati 10 eura ili ne pitanje je sad?
U Dugavama..
![]()
Sexy masaže sa sretnim završetkom i Online druzenje🤪
Radim Masaže kod sebe u Zagrebu.(Dugave) ili kod vas doma. ❤️RADIM I ONLINE USLUGE❤️ Javite mi se na whatsapp za…www.oglasnik.hr
(p. s. ponavljam upit u dvije grupe jer je veća šansa za odgovor)
Pa i vrapci na grani vec znaju cim je uvjet nekakav bon ili placanje unaprijed prije susreta to je PREVARALažnjak .....
Gdje god su ti bonovi to zaboravi.Lažnjak .....
Što nije dobro....???Bio jednom davno i nikad više..
Kao prvo žena nije nesto sto se tiče izgleda, usluga loša, gleda da te se riješi čim prije..Što nije dobro....???
Hvala. Nisam znao da je to ista. Zvao oglas Lara Bakalac pred 2-3 mj. Bila bahata pa sam ju stjerao u pmIstina , sve sto si napisao . Dnevno ima 3-4 oglasa , onaj oglas Maja 40 je isto njezin kao i ovaj Lara Bakalac i Sanja .
Žena nema veze sa slikama , svaki dan ima 3-4 različita oglasa . Uglavnom , spekasta Milfara s dosta tetovaža . Bio sam s njom , izvedba je cisti prosjek , fali nekoliko zuba , tijelo puno tetovaža .
Ne trošite kintu na ovo , jako lose .
Blagi uzasBio jednom davno i nikad više..
Ta rupčaga na Selskoj je najgori prostor od svih prostora na Plavom oglasniku.![]()
Zrela dama 55+ - Direktno, jasno, konkretno
Direktno, jasno, konkretno - Zrela zgodna visoka, vitka, nakvarcana profesorica 55+. Najbolja guza za "igrice" Probaj…www.oglasnik.hr
Bio danas, blagi uzas. Starija zena 60+
Ajd reko anal najjeftiniji sto moze bit. Stan neuredan al kontam u zurbi sam. Dadnem joj 60e za anal. Kad je pocela balit preko kondoma joj znas debel ti je namucit cu se moram ti naplatit vise. Reko vracaj baba pare da se razilazimo.
Uglavnom ako ima neko da voli babce za malo para
Na pravom je mjestu
Ma kazem ti bio u zurbi jedina se javila. Ali slazem se prostor ocajan. A i ova luda.Ta rupčaga na Selskoj je najgori prostor od svih prostora na Plavom oglasniku.
Koja je ta ?Zna li netko što je sa onom curom kod koje se na telefon javlja "baba iz bunara"?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|