ZAGREB - Jel bio tko?

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Bio danas, blagi uzas. Starija zena 60+
Ajd reko anal najjeftiniji sto moze bit. Stan neuredan al kontam u zurbi sam. Dadnem joj 60e za anal. Kad je pocela balit preko kondoma joj znas debel ti je namucit cu se moram ti naplatit vise. Reko vracaj baba pare da se razilazimo.
Uglavnom ako ima neko da voli babce za malo para 😂😂
Na pravom je mjestu
Bio jednom davno i nikad više..

I ovo je njen oglas, Utrine jedan od nebodera, meni se nije svidjela,jer nema veze sa slikama ili su slikane iz jako dobrog kuta, nismo se dogovorili, pa sam otisao

Istina , sve sto si napisao . Dnevno ima 3-4 oglasa , onaj oglas Maja 40 je isto njezin kao i ovaj Lara Bakalac i Sanja .

Žena nema veze sa slikama , svaki dan ima 3-4 različita oglasa . Uglavnom , spekasta Milfara s dosta tetovaža . Bio sam s njom , izvedba je cisti prosjek , fali nekoliko zuba , tijelo puno tetovaža .

Ne trošite kintu na ovo , jako lose .

Bio tko mozda kod ove? Ako je ona koja je na slikama dobra je, 80 je sat, a hoće 10 eura abon, kaže jer su ljudi neodgovorni pa ne dođu, e sad riskirati 10 eura ili ne pitanje je sad? :)
U Dugavama..

(p. s. ponavljam upit u dvije grupe jer je veća šansa za odgovor)
Lažnjak .....

Istina , sve sto si napisao . Dnevno ima 3-4 oglasa , onaj oglas Maja 40 je isto njezin kao i ovaj Lara Bakalac i Sanja .

Žena nema veze sa slikama , svaki dan ima 3-4 različita oglasa . Uglavnom , spekasta Milfara s dosta tetovaža . Bio sam s njom , izvedba je cisti prosjek , fali nekoliko zuba , tijelo puno tetovaža .

Ne trošite kintu na ovo , jako lose .
Hvala. Nisam znao da je to ista. Zvao oglas Lara Bakalac pred 2-3 mj. Bila bahata pa sam ju stjerao u pm

Ova izgleda predobro da nebi prvo pitao jel ima netko više informacija?

Nema ništa u tražilici.

Bio danas, blagi uzas. Starija zena 60+
Ajd reko anal najjeftiniji sto moze bit. Stan neuredan al kontam u zurbi sam. Dadnem joj 60e za anal. Kad je pocela balit preko kondoma joj znas debel ti je namucit cu se moram ti naplatit vise. Reko vracaj baba pare da se razilazimo.
Uglavnom ako ima neko da voli babce za malo para 😂😂
Na pravom je mjestu
Ta rupčaga na Selskoj je najgori prostor od svih prostora na Plavom oglasniku.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh