pa što napadoste čovjeka - neka bojkotira, uštediće za penziju (ko i ja) ili gliser ... što većjebiga, nema novca a jebo bi. Ne ide to tako
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa što napadoste čovjeka - neka bojkotira, uštediće za penziju (ko i ja) ili gliser ... što većjebiga, nema novca a jebo bi. Ne ide to tako
Kad podijeliš visinu sa težinom dobiješ jedan.Djevojka za diskretno druženje
24.god Iskljucivo vaš prostor ili hotel BEZ SKRIVENIH BROJEVA Moguć dolazak izvan Zg uz dogovor Više fotografija je…www.oglasnik.hr
Bio tko? Iskustva?
Hvala ..
Tražim nešto u moj prostor još kratko sam u ZG
Imaš preporuku kontakt koju da nazovem da dolazi u prostor?Kad podijeliš visinu sa težinom dobiješ jedan.
Bio sam ja davno, sitna milfica. Dobra akcija, neces pozaliti.Jel bio tko kod nove Irine iz Spanjolske?
- stari- kad vidiš sliku takve pičketine- undprijed kupi bon!Pozdrav,
nisam nasao nista za nju pa molim info ako je netko posjetio
❤️💣💖💋💥Mlada zgodna dama❤️💣💖💋💥
Mlada cura, 25 godina…željna druženja u svojem prostoru .Nazovite me i dogovorite termin😈😈😈❤️www.oglasnik.hr
ne mora bit, to mi slici na oglas od onih srpkinja kaj su dolazile i bile su sasvim korektne u izvedbi- stari- kad vidiš sliku takve pičketine- undprijed kupi bon!
Slike mi poznate, bile su već, al malo drugačiji oglas je bio.ne mora bit, to mi slici na oglas od onih srpkinja kaj su dolazile i bile su sasvim korektne u izvedbi
Slažem se..dame šta imaju 30 pa nadalje godina znaju svoj posao,od početka do krajaStarije ženske se više potrude oko dočeka usluge ,raspoloženja,ja znam po sebi drugačije nebi mogla funkcionirati a ovo da mlađe mogu šta hoču to isto ne mora biti istina,ako ženska ima svoje redovne kljente ,kod mlađe odeš jednom i nikad više .
I mene zanima?...Jeli bio tkoMarina - Horvaćanska
Nježna i mazna gospođa - pruža nezaboravne trenutke uz obostrano zadovoljstvo. Marina 53/170/60/3. Iskusite nježnu…www.oglasnik.hr
Kakva je
Iskistva
Moze inobox za vise info jer sam u Zg i posjetio bi ju
- slike nisu njene....ne mora bit, to mi slici na oglas od onih srpkinja kaj su dolazile i bile su sasvim korektne u izvedbi
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|